Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ – Ο ΝΕΟΣ ΕΝΙΑΥΤΟΣ !!! ΕΙΘΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΤΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ !!!

Γράφει ο Δημήτρης Γ. Μπράνης, Σχολικού Συμβούλου - Νομικού - Δημοσιογράφου.Ι. ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ – Ο ΝΕΟΣ ΕΝΙΑΥΤΟΣ !!!
Το νέο έτος, το 2022, το έτος με τα 3 διπλά, ο νέος ενιαυτός, όπως λέγεται και ονομάζεται στην Εκκλησιαστική γλώσσα, όλος ο Πλανήτης, «σύμπασα» η Ανθρωπότητα, εύχεται να γίνει το έτος της νίκης !!! Να γίνει το έτος της  νίκης του κορωνοϊού !!! Να γίνει το έτος του αφανισμού της πανδημίας. Να γίνει το έτος που να εκλείψει από το πρόσωπο της Γης. Και να μην υπάρχει. Να αποτελεί πλέον παρελθόν !!!

ΙΙ. ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΡΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !
Ο κορωνοϊός, ιός φονικός, άλλαξε τον ρου της Ιστορίας ! Ανέτρεψε τα πάντα ! Εμφανίστηκε στις αρχές του 2020 ! Διαδόθηκε «πανταχόθεν». Διαδόθηκε σε κάθε σημείο του Πλανήτη. Προσβάλλει κάθε άτομο και κυρίως άτομα των ευπαθών ομάδων. Και άτομα, που πάσχουν από υποκείμενα νοσήματα, καθώς και άτομα ανεμβολίαστα. Έγινε εφιάλτης. Παγκόσμιος εφιάλτης.

ΙΙΙ. ΘΥΜΑΤΑ !
Εκατομμύρια είναι τα θύματα του κορωνοϊού. Παντού είχε θύματα. Παντού είχε μολύνσεις από τον ιό και θανάτους. Καθημερινά κατέληγαν άνθρωποι. Εκατομμύρια είναι τα θύματα εξαιτίας του κορωνοϊού.
Στην Πατρίδα μας, στην Ελλάδα, τα θύματα, εξαιτίας της πανδημίας, είναι 20.000.
Σχόλιο. Δεν κάνει γεωγραφικές διακρίσεις.
ΣΗΜ. Η πανδημία του κορωνοϊού είναι η 15η. Η Παγκόσμια Ιστορία αναφέρει, ότι έγιναν 15 πανδημίες. Με το κεφάλαιο αυτό της Παγκόσμιας Ιστορίας θα αναφερθούμε αναλυτικά άλλη φορά.

IV. ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ !
Ο κορωνοϊός είναι ένα απειροελάχιστο σωματίδιο αόρατο. Πρωτοφανές. Έγινε πανδημία. Ξαπλώθηκε ταχύτατα σ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης. Έγινε ένας ιδιότυπος Πλανητάρχης. Ένας ιδιότυπος κυρίαρχος και κατακτητής της Οικουμένης !!!
Όλη η Οικουμένη, όλος ο Πλανήτης Γη, περιμένει ο νέος ενιαυτός να γίνει ο λυτρωτής της, ο σωτήρας της, ο απελευθερωτής της !!! Να λυτρωθεί και να ελευθερωθεί από τον κορωνοϊό, τη νέα, τη 15η πανδημία.
Το περιμένει και το εύχεται !!! Το περιμένει και το ελπίζει η Οικουμένη όλη !!! Η Ανθρωπότητα όλη !!!

V. Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ !!!
Στις 25η Δεκεμβρίου 2021 η Χριστιανοσύνη όλη εόρτασε τη Γέννηση του Θεανθρώπου !!!
«Του προαιώνος Θεού». Η Γέννηση του Θεανθρώπου είναι το γεγονός των γεγονότων. Είναι το μεγαλύτερο ιστορικό γεγονός της Παγκόσμιας Ιστορίας !!!
Ο Ιησούς Χριστός είναι το φως του κόσμου !!! Είναι η αλήθεια της ζωής !!! Το είπε ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός !!!
«ΕΓΩ ΕΙΜΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ !!!»
«ΕΓΩ ΕΙΜΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ !!!»

VΙ.  «ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ !!!»
«Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ !!!»
«Το φως του κόσμου !!!» « Η αλήθεια της ζωής !!!» είναι: η Ειρήνη !!! Είναι η Αγάπη !!!
Είναι η Δικαιοσύνη !!!
«Ειρήνη υμίν», έλεγε ο Ιησούς !!!
«Αγαπάτε αλλήλους», έλεγε ο Ιησούς !!!
«Δικαιοσύνη μάθετε οι ενοικούντες την Γην», έλεγε ο Ιησούς !!!

VΙΙ. ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Τα δεινά του κόσμου: οι πόλεμοι, τα εγκλήματα τα παντοειδή, η βία, η τρομοκρατία είναι τα δεινά, που οφείλονται στην αθεΐα και την απιστία ! Είναι μαθηματικά βέβαιο !!! Είναι τα δεινά, που οφείλονται στην έλλειψη της θρησκευτικότητας ! Είναι μαθηματικά βέβαιο !!!
Είναι τα δεινά που οφείλονται στην έλλειψη της θρησκευτικής πίστεως !!! Είναι μαθηματικά βέβαιο !!!

VΙΙΙ.  ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΜΑ !!!
Η θρησκευτική πίστη είναι βίωμα !!! Είναι βίωμα ψυχής !!! Βίωμα αληθείας !!! Βίωμα ζωής !!! Είναι δύναμη !!! Ελευθερία !!! Καθιστά το θρήσκο άτομο ποιητή !!! Δημιουργό !!! Το καθιστά Ειρηνοποιό !!! Κοινωνικοποιό !!! Πολιτισμοποιό !!!

ΙΧ. ΕΠΙΛΟΓΟΣ !!!
Είθε το νέο έτος, το έτος 2022, το έτος με τα 3 διπλά, ο νέος ενιαυτός, όπως λέγεται και ονομάζεται στην Εκκλησιαστική γλώσσα, να γίνει το έτος της νίκης της πανδημίας, της νίκης του κορωνοϊού !!!

Χ.  ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΘΕΙ !!!
Να αφανισθεί από το πρόσωπο της Γης !!! Και να μην υπάρχει πλέον. Να αποτελεί παρελθόν.
Να γραφτεί στην Παγκόσμια Ιστορία ως η 15η πανδημία. Είναι ευχή πανπλανητική !!! Παγκόσμια !!!
Είθε το νέο έτος 2022, το έτος με τα 3 διπλά, ο νέος ενιαυτός, όπως ονομάστηκε και λέγεται από την Εκκλησία μας να γίνει το έτος της νίκης του κορωνοϊού !!! Είθε !!!

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων