Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Οι Greece 2021 των Δημοσίων Σχέσεων

Του Παναγιώτη Ιακωβή

 


Μια Επιτροπή, απολύτως ανούσια, ίσως και επικίνδυνη δεδομένου του ιστορικού αναθεωρητισμού που αναρμοδίως την διακρίνει. Μια Επιτροπή που καταναλώνει αφειδώς το Πολιτικό Κεφάλαιο του κου Πρωθυπουργού.
Το διαπιστώσαμε και στη Λαμία, όπου η κα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, έκανε μια "τουριστική" περιήγηση, με δηλώσεις τύπου γονατογραφήματος, αποκλειστικά και μόνον προσπαθώντας να μας γοητεύσει και να μας εντυπωσιάσει, τους "Ιθαγενείς".
Η Λαμία, λοιπόν, δεν κατοικείται από "Ιθαγενείς". Καταλάβαμε, άπαντες, ότι δεν υπήρχε απολύτως καμία προσφορά έργου και δομών που θα ενισχύσουν την Πόλη μας.
Απλώς, Δημόσιες Σχέσεις της κας Δασκαλάκη χωρίς ουσία, χωρίς προοπτική, χωρίς ουσιαστικό διάλογο με τους Πολίτες της Λαμίας, οι οποίοι - σωστά - την σνόμπαραν. Ουδείς Λαμιώτης καταδέχτηκε να την προϋπαντήσει, πλην όσων ήταν αναγκασμένοι θεσμικά ή επαγγελματικά να βρίσκονται παρόντες.
Καλό ταξίδι "στας επαρχίας" κα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη. Θα σας θυμόμαστε ως εκπρόσωπο μιας Ελλάδας που δεν επιθυμούμε να θυμόμαστε. Μιας νοοτροπίας που χρεοκόπησε την Πατρίδα.

Παναγιώτης Ιακωβής