Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ούτε ένα μηχάνημα εκχιονισμού;

@ Ο Ευθύμης Λέκκας, καθηγητής Γεωλογίας και διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών, ήταν ένας από τους ανθρώπους που έζησε από κοντά το μπάχαλο της Αττικής Οδού γιατί μπήκε στην Αττική Οδό στις 11 το πρωί της Δευτέρας και παρέμεινε εκεί για πέντε ώρες. Τον ακούσαμε λοιπόν χθες να λέει ότι υπήρχε παντελής απουσία μέσων και διαδικασιών.

“Δεν είδα ούτε ένα μηχάνημα εκχιονισμού, για τρεις ώρες, και το σπουδαιότερο, δεν υπήρχε καμία πληροφόρηση» δήλωσε ο καθηγητής. Το ίδιο διαπιστώναμε και εμείς που παρακολουθούσαμε την εξέλιξη της κακοκαιρίας από την τηλεόραση. Μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ότι δεν υπήρχαν εκχιονιστικά μηχανήματα και αλατιέρες στις λεωφόρους Μεσογείων, Πατησίων, Κατεχάκη και Αμαλίας.

Είναι δυνατόν να μην υπάρχουν μηχανήματα στους κεντρικότερους δρόμους της Αθήνας και να απορούμε μετά γιατί συνέβη ό,τι συνέβη;

Δεν θα κατηγορούσε κανένας την κυβέρνηση αν οι γειτονιές της Αθήνας ήταν γεμάτες χιόνι. Λογικότατο και απολύτως φυσιολογικό μπροστά σε μια τέτοια θεομηνία.

Την κατηγορούν όμως και δικαιολογημένα γιατί άφησε τους κεντρικούς δρόμους στο έλεος του χιονιά. Παραδόθηκε κυριολεκτικά στην κακοκαιρία.

 

 

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων