Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Κορονοϊό και οι Λάτσι, Σαμπανάτζοβιτς

Τα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού συνεχίζονται ασταμάτητα στα Σπάτα και μαζί τους φέρνουν θετικά δείγματα. Άλλοι δύο παίκτες της ΑΕΚ, ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς και ο Ζίγκα Λάτσι, έχουν προσβληθεί από τον ιό ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στους 18, εκ των οποίων οι 10 ποδοσφαιριστές και οι 8 μέλη του τεχνικού επιτελείου. 
Ο Μάσιμο Καρέρα -που δεν είναι ανάμεσα στους νοσούντες- θέλει να κάνει προπόνηση στις 18:00, αλλά ακόμα κι αυτό είναι υπό αίρεση. Εκτός από τους 10 που μπαίνουν σε καραντίνα μίας εβδομάδας, απουσιάζουν και πέντε διεθνείς (Ανσαριφάρντ, Νεντελτσεάρου, Μπότος, Μαχαίρας, Χριστόπουλος), μαζί με αρκετούς από τους συνεργάτες του Ιταλού που παραμένουν κλινήρεις. 
Το παρήγορο είναι ότι κανείς από τους νοσούντες δεν αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα και οι περισσότεροι είναι ασυμπτωματικοί. Από τη Δευτέρα θα αρχίσουν να υποβάλλονται σε νέα τεστ όσοι πέρασαν από καραντινα και χρειάζονται δύο αρνητικά για να επιστρέψουν στο γήπεδο. Η διακοπή ήταν ευτυχής συγκυρία για την ΑΕΚ, όμως πολλοί παίκτες θα χάσουν αρκετές προπονήσεις, ενώ πίσω θα μείνουν και οι Σιμάνσκι, Σιμόες, Γκαρσία που προέρχονται από μακροχρόνιους τραυματισμούς και αυτές τις ημέρες είχαν τη δυνατότητα να ενσωματωθούν ομαλά και να είναι έτοιμοι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος (22/11) εναντίον της ΑΕΛ στο ΟΑΚΑ.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

 

 

    

Απόψεις

randomness