Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

«Το 2017 ήταν μία απίστευτη χρονιά»

 Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχαιρέτησε το 2017, έχοντας πανηγυρίσει πέντε τίτλους με την Ρεάλ Μαδρίτης, τα βραβεία The Best της FIFA και Ballon d'Or του France Football, αλλά και παίρνοντας επίσης άλλους σημαντικούς ατομικούς τίτλους. 
 «Το 2017 ήταν ένα απίστευτο έτος σε πολλά επίπεδα», ανέφερε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα As. «Είναι τεράστια η αίσθηση όταν κοιτάζω πίσω για να δω τι έχω πετύχει έχοντας ξεκινήσει κλωτσάει μια μπάλα γύρω από τους δρόμους της Μαδέιρα. Ήμουν ευλογημένος με το ταλέντο αλλά και έχω εργαστεί πολύ σκληρά για να κάνω το καλύτερο. Όμως δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς τη συνεργασία πολλών ανθρώπων που με βοήθησε επαγγελματικά». 
 Μετά ένα δύσκολο καλοκαίρι, όπου απειλούσε να φύγει, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δείχνει ανακουφισμένος. «Θέλω να αφιερώσω αυτές τις στιγμές στην οικογένειά μου, η οποία είναι πάντα κοντά σε καλές στιγμές και κακές στιγμές, και τους φίλους μου, χωρίς να ξεχνάω εκείνους που πίστεψαν σε μένα όταν ήμουν απλώς ένα παιδί γεμάτο όνειρα, τους προπονητές μου και τους συμπαίκτες», είπε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο αθλητής με περισσότερους οπαδούς για τα κοινωνικά δίκτυα στον κόσμο, έτοιμος να φθάσει τα 300 εκατομμύρια σε Twitter, το Facebook και το Instagram.  
 «Ένα μεγάλο, ιδιαίτερο ευχαριστώ γι 'αυτούς, για την υποστήριξη και την έμπνευσή τους να συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά και να αξιοποιώ στο έπακρο κάθε πρόκληση που αντιμετωπίζω».

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

    

 

Απόψεις

Το ταξίδι στον  Νομό Έβρου είχε και δυσάρεστα απρόοπτα. Συνάντησα στην Ορεστιάδα τον ιντερνετικό μου φίλο Χρήστο. Η χαρά μεγάλη και από τις δύο πλευρές, μέχρι την...