Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Αλυσιδωτές οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό από την αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου - Μονόδρομος οι πωλήσεις βασικών παικτών

Αλυσιδωτές θα είναι οι εξελίξεις που θα επιφέρει στον Παναθηναϊκό η αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου. Οι πωλήσεις βασικών παικτών, στην παρούσα χρονική περίοδο, αρχής γενομένης από αυτήν του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα, αποτελούν μονόδρομο στην προσπάθεια που θα γίνει για να «σωθεί» η χρονιά.
Με τα 2 εκ. ευρώ που θα πάρουν οι «πράσινοι» από τον 23χρονο τερματοφύλακα θα μπορέσουν να τα? βγάλουν πέρα τον επόμενο μήνα, οπότε και είναι προγραμματισμένες οι δόσεις συμβολαίων παικτών, αλλά και οι μισθοί τους.
Σαφώς και ο Βλαχοδήμος δεν θα είναι ο μοναδικός παίκτης από το ρόστερ που θα απομακρυνθεί μέχρι τον Δεκέμβριο. Ήδη ακούγεται ότι τον ίδιο δρόμο θα ακολουθήσει και ο Δημήτρης Κουρμπέλης, από τον οποίο οι «πράσινοι» ευελπιστούν ότι θα πάρουν τουλάχιστον τα διπλάσια χρήματα, ενώ δεν αποκλείεται να ακολουθήσουν κι άλλοι που κατά καιρούς είχαν απασχολήσει ομάδες του εξωτερικού.
Επίσης θα «παγώσουν» και οι συζητήσεις με κάποιους παίκτες που ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε ζητήσει να ανανεωθούν πρόωρα τα συμβόλαιά τους, όπως ο Μολέντο, ο Λουντ, αλλά και ο Κουλιμπαλί. Εξυπακούεται ότι με τα ισχύοντα δεδομένα κανείς από τους προαναφερθέντες δεν θα μπει στη διαδικασία να συζητήσει για το μέλλον του στο «τριφύλλι».

 

 

ΠΗΓΗ ΑΠΕ