Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ανακοινώθηκε από την Ανκαραγκουτσού ο Χατζηγιοβάνης

Στην Τουρκία με ένα... χρόνο καθυστέρηση θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, καθώς το απόγευμα της Τρίτης (24/5) ανακοινώθηκε επίσημα από την Ανκαραγκουτσού για τα επόμενα 2+1 χρόνια.

Ο διεθνής Έλληνας εξτρέμ που μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό στις 30 Ιουνίου, συμφώνησε σε όλα με το τουρκικό κλαμπ, που κέρδισε την άνοδό του στην Superlig και υπέγραψε συμβόλαιο με ημερομηνία έναρξης την 1η Ιουλίου 2022.

Ο Χατζηγιοβάνης είχε βρεθεί το περασμένο καλοκαίρι πολύ κοντά στην Αλτάι (υποβιβάστηκε φέτος), όμως η μετακίνησή του τότε δεν προχώρησε καθώς δεν επήλθε συμφωνία με τους "πράσινους" για τον τρόπο καταβολής τη ρήτρας που είχε στο συμβόλαιό του.

Ο Μυτιληνιός εξτρέμ παρουσιάστηκε σε ένα βίντεο με... θάλασσα και συρτάκι (Ζορμπά) και στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Ανκαραγκουτσού τόνισε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι σε αυτή τη θαυμάσια ομάδα σαν την Ανκαραγκουτσού. Όταν είδα βίντεο των φίλων της ομάδας, ήθελα να βγω στον αγωνιστικό χώρο και να είμαι μέρος αυτής της θαυμάσιας ομάδας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους διοικούντες την Ανκαραγκουτσού και τους υπεύθυνους επικοινωνίας που με φιλοξένησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Ο Χατζηγιοβάνης αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό έπειτα από δώδεκα χρόνια, τα έξι εξ αυτών ως επαγγελματίας, έχοντας παίξει 168 εμφανίσεις και 17 τέρματα σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

    

 

randomness