Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ανγκόλα: «Δεν έχω πρόβλημα στην καρδιά»

Ο Μπράιαν Ανγκόλα με ανάρτησή του στο Twitter, ενημέρωσε πως δεν αντιμετωπίζει καρδιακό πρόβλημα, αλλά πως παρουσίασε φλεγμονή αφού πρώτα νόσησε από κορονοϊό. «θα ήθελα να σας ζητήσω να σεβαστείτε την ιδιωτική μου ζωή,» έγραψε ο Κολομβιανός φόργουορντ της ΑΕΚ που τίθεται εκτός δράσης έως ότου είναι έτοιμος να επιστρέψει στα παρκέ.

Συγκεκριμένα, ο Μπράιαν Ανγκόλα έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter: 

«Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά σας και το εκτιμώ... Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω κάποιο πρόβλημα στην καρδιά. Είναι μία φλεγμονή από τον κορονοϊό και τίποτα περισσότερο, το οποίο είναι φυσιολογικό και θα πρέπει να μείνω εκτός μέχρι να επανέλθω στο φυσιολογικό. Τίποτα περισσότερο από ένα κατάλοιπο του κορονοϊού. Απλώς, θα ήθελα να σας ζητήσω να σεβαστείτε την ιδιωτική μου ζωή. Με τις προσευχές και τη βοήθεια του Κυρίου θα επιστρέψω πιο δυνατός από ποτέ... Σας ευχαριστώ όλους και ο Θεός να σας ευλογεί παιδιά!».

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

 

 

    

 

Απόψεις

Ο πνευματικός κόσμος της Λαμίας και της Φθιώτιδας, θρηνεί την απώλεια του Ακαδημαϊκού δασκάλου Τριαντάφυλλου Παπαναγιώτου.Ο Τριαντάφυλλος Παπαναγιώτου ήταν δάσκαλος...
randomness