Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Άρχισε νέος χαρτοπόλεμος ανακοινώσεων ανάμεσα σε ΠΑΕ Λαμία και Αλέξη Κούγια

Προσωπική απάντηση στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία το απόγευμα της Παρασκευής (12/2), έδωσε με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛ, ο ιδιοκτήτης της θεσσαλικής ομάδας, Αλέξης Κούγιας κάνοντας λόγο για συκοφαντική ανακοίνωση από πλευράς Λαμίας και γι' αυτό το λόγο, θα κάνει μήνυση και αγωγή στους "κυανόλευκους". 

Αναλυτικά η απάντηση του κ. Κούγια: 

"Διάβασα την ακραία συκοφαντική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ που με αφορά προσωπικά και έχω να δηλώσω τα εξής:

47 χρόνια Δικηγόρος με πολύ μεγάλες φορολογικές δηλώσεις με ακίνητη περιουσία που ξεπερνάει τα 50.000.000 ευρώ, όπως την αποτίμησε το Ελληνικό Δημόσιο, συνιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ηρακλής για 11 χρόνια, ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα για 6 χρόνια, ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναχαϊκή για 7 χρόνια, ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ για 6 χρόνια.

Δεν σφραγίστηκε ποτέ ούτε μία επιταγή. Πλήρωσα στην Παναχαϊκή χρέη προηγουμένων ιδιοκτητών που ξεπέρασαν τα 3.000.000 ευρώ.

Δεν έχω φάει ούτε 1 ευρώ από τους χιλιάδες ποδοσφαιριστές που υπηρέτησαν στις ομάδες μου.

Καμία ομάδα μου δεν πτώχευσε ποτέ.

Όλες οι ομάδες μου είχαν αδειοδότηση για συμμετοχή σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και όλα αυτά μόνο από τα χρήματα που κερδίζω 47 χρόνια από την Επιστήμη μου.

Πληρώνω 37.000 ευρώ το μήνα φόρο για τα εισοδήματά μου.

Πληρώνω 20.000 ευρώ το μήνα για τα χρέη που δημιούργησαν στην Παναχαϊκή οι Μουντζουρούλιας, Μακρής και αυτός που του την πούλησα ο Παπαδάκης, γιατί είμαι ο μόνος που έχω περιουσία και εισοδήματα.

Και έρχονται αυτοί, που είναι στο ποδόσφαιρο 5 χρόνια και κάθε χρόνο φεύγουν, να με αποκαλέσουν κακοπληρωτή και μπαταχτσή, όταν ο ιδιοκτήτης της ομάδας τους μου οφείλει 10.000 ευρώ αμοιβή για την υπόθεση Φατιόν, που υποστηρίξαμε και φέραμε σε αίσιο πέρας με τον εξαίρετο συνάδελφο Λαμίας και κανονικό τους νομικό σύμβουλο κ. Κατσαντώνη.

Έχω αποφασίσει πλέον, και το κάνω καθημερινά στην Λάρισα και στην Αθήνα, όποιος με συκοφαντεί και στην φυλακή θα τον στέλνω και μου πληρώνει αποζημίωση.

Αυτό θα κάνω και τώρα με μήνυση και αγωγή στα Δικαστήρια των Αθηνών".

 

Νέα "κυανόλευκη" απάντηση στον Αλέξη Κούγια

Δεν άφησαν αναπάντητη την παραπάνω απάντηση του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, οι "κυανόλευκοι" και έδωσαν τη δική τους απάντηση, μέσω του επίσημου λογαριασμού που διατηρεί η ομάδα στο Facebook. 

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση-απάντηση της φθιωτικής ομάδας, αναφέρει:

"Η τακτική σου με απειλές και εκβιασμούς είναι γνωστή πλέον σε όλο τον κόσμο. Φυσικά απορούμε με την ασυλία που έχεις αλλά ελπίζουμε ότι θα σταματήσει κάποια στιγμή. 

Στα λόγια και στις ανακοινώσεις πληρώνουν όλοι αλλά οι τράπεζες και οι δημόσιες υπηρεσίες, άλλα λένε... 

Μπορείς να κανείς όσες μηνύσεις θέλεις, αλλά εμείς δεν πρόκειται να σταματήσουμε να υποστηρίζουμε το δίκαιο μας.

Υ.Γ.: Εάν σε πείραξε το Αλέκος ο μπαταχτσής μπορούμε να το αλλάξουμε σε Αλέκος ο ΧΨ (Χορτάστε Ψέματα)".

 

Κούγιας: "Για κάθε λέξη που γράφετε ή που σας γράφουν, η απάντηση θα είναι μήνυση κα αγωγή" 

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, δεν άφησε ασχολίαστη ούτε τη νέα ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και απάντησε στο ίδιο έντονο ύφος με την προηγούμενη απάντησή του.

Αναλυτικά ο κ. Κούγιας, έγραψε:

"Για κάθε λέξη που γράφετε ή που σας γράφουν, η απάντηση θα είναι μήνυση κα αγωγή.

Ποιός και πού σας εκβίασε;

Ποιός και πού σας πείραξε;

Αν σας ενοχλεί που λέω αυτά που δεν λέει κανείς άλλος, οι δικηγόροι της ΑΕΚ που νομίζετε ότι θα σας σώσουν και θα πάρετε το παιχνίδι στα χαρτιά, μπορούν να σας πουν ποιά ποινικά αδικήματα έχετε διαπράξει με αυτές τις δύο ανακοινώσεις, εκτός εάν ο Γιαννάκης, εκτός των άλλων γράφει και τις ανακοινώσεις και διορίζει και δικηγόρους, εκ των οποίων ο ένας, από το 2002, στις κασέτες του Τριανταφυλλόπουλου όλοι γνωρίζουν ποιά ακριβώς δουλειά κάνει στο ποδόσφαιρο.

Τα υπόλοιπα και στο γήπεδο και στα δικαστήρια".

 

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.