Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Δανεικός στην Σερίφ Τιρασπόλ ο Κολοβός

Στη μόνιμη πρωταθλήτρια Μολδαβίας και πρωτοπόρο του εφετινού πρωταθλήματος, Σερίφ Τιράσπολ, θα αγωνιστεί τη σεζόν 2020/21 ο Δημήτρης Κολοβός, ως δανεικός (για ένα χρόνο) από τον Παναθηναϊκό.

Ο 27χρονος επιθετικός, είχε «κοπεί» από το προπονητικό τιμ πριν από την έναρξη της καλοκαιρινής προετοιμασίας κι έκτοτε έκανε προπονήσεις, σε άλλη ώρα απ' την υπόλοιπη ομάδα, με το γκρουπ των «κομμένων».

Ο Παναθηναϊκός αναζητούσε εδώ και καιρό ομάδα για να παραχωρήσει «δανεικό» τον Κολοβό, δεδομένου ότι έχει ένα αρκετά «βαρύ» συμβόλαιο (άνω των 200.000 ευρώ ετησίως, χωρίς τα μπόνους) κι εντέλει βρέθηκε λύση με τον σύλλογο της Μολδαβίας, που θα αναλάβει να καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Κολοβός (που δεσμεύεται με τον Παναθηναϊκό ως τον Ιούνιο του 2022) αναμένεται να ταξιδέψει άμεσα για τη βαλκανική χώρα, προκειμένου να ολοκληρώσει το deal του δανεισμού του, ενώ στη συμφωνία των δύο ομάδων, δεν έχει συμπεριληφθεί οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ