Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ενα εκατ. υπογραφές συγκέντρωσε ο Ράσφορντ

Ο Μάρκους Ράσφορντ έχει πρωτοστατήσει για την καταπολέμηση της παιδικής φτώχειας στην Αγγλία. Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει τοποθετηθεί πολλές φορές, προκειμένου να υπάρχουν δωρεάν γεύματα στα παιδιά που τα έχουν ανάγκη και οι θέσεις του συζητήθηκαν μέχρι και στο κοινοβούλιο. 

    Στις 14 Οκτωβρίου μάλιστα, ζήτησε τις... υπογραφές των συνανθρώπων του, προκειμένου να ενώσουν τις «φωνές» τους και να πιέσουν για την αλλαγή της νομοθεσίας. Μέσα σε μόλις 15 ημέρες, το εγχείρημα του Ράσφορντ στήριξαν ένα εκατομμύριο άνθρωποι, οι οποίοι με την υπογραφή τους στάθηκαν στο πλευρό του στηρίζοντας την σχετική καμπάνια. 

    Υπενθυμίζεται, ότι στις 9 Οκτωβρίου 2020, ο Ράσφορντ έγινε μέλος του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας από τη Βασίλισσα Ελισάβετ Β`, ως φόρος τιμής στον αγώνα του κατά της παιδικής φτώχειας από την έναρξη της πανδημίας του κορονοϊού.

  Το Τάγμα της Βρετανικής Αυτοκρατορίας είναι ένα τάγμα ιπποσύνης της Μεγάλης Βρετανίας, το οποίο τιμά ανθρώπους των τεχνών και των επιστημών, όπως επίσης και οργανισμούς με σκοπό τη φιλανθρωπία και τις αγαθοεργίες. Δημιουργήθηκε στις 4 Ιουνίου του 1917, από τον Βασιλιά Γεώργιο Ε΄.    

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

    

Αθλητικά

randomness