Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Επέστρεψε στις ανατροπές η ΑΕΚ

Όταν ο ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξε το σκορ σε βάρος της ΑΕΚ το περασμένο Σάββατο, η αθηναϊκή ομάδα είχε πολύ χρόνο μπροστά της για να αντιδράσει.

Ισοφάρισε γρήγορα και πήρε τη νίκη στο τέλος, κάνοντας την πρώτη ολική ανατροπή στο πρωτάθλημα μετά από ένα χρόνο και πλέον, όπως σχετικά αναφέρει η ιστοσελίδα της Super League. 

Η προηγούμενη φορά που είχε πετύχει κάτι τέτοιο, ήταν την 1η Νοεμβρίου 2020, όταν νίκησε με 2-1 τον ΟΦΗ, αφού έχανε από πολύ νωρίς και τότε με 1-0.

Αυτό όμως ήταν εντός έδρας παιχνίδι.

Για να βρεθεί εκτός έδρας αγώνα που η ΑΕΚ νίκησε, αν και ήταν πίσω στο σκορ, πρέπει γυρίσει ο χρόνος στην 1η Σεπτεμβρίου του 2019, όταν είχε επικρατήσει στην Τρίπολη με 3-2, με τους γηπεδούχους να έχουν σκοράρει πρώτοι.

Παράλληλα ο ΠΑΣ Γιάννινα, έχασε τους πρώτους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα σε παιχνίδι, όπου προηγήθηκε στο σκορ. Στις τέσσερις προηγούμενες περιπτώσεις όπου προηγήθηκε, νίκησε χωρίς μάλιστα και να δεχτεί γκολ. Αντίθετα ως τώρα έχει τρεις ισοπαλίες με 1-1 στο πρωτάθλημα, όπου σε όλες τις περιπτώσεις, με ΟΦΗ, Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης, ήταν πίσω στο σκορ και ισοφάρισε.

Αγώνα όπου προηγήθηκε, ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε να χάσει από τις 12 Απριλίου 2021, πάλι στην έδρα του, με 2-1 από τη Λαμία. Αυτή ήταν η πέμπτη ολική ανατροπή στο πρωτάθλημα Super League 2021-22. Έχουν πετύχει από μια ΑΕΚ, Αστέρας Τρίπολης, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός και Παναιτωλικός, ενώ έχουν πέσει "θύματα" ολικής ανατροπής από μια φορά Ατρόμητος, Λαμία, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα.

 ΠΗΓΗ:ΑΠΕ