Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

ΕΠΣΦ/Α' Κατηγορία: Με νίκες συνέχισαν οι πρωτοπόροι στην 25η αγωνιστική

Χωρίς απώλειες συνέχισαν οι πρωτοπόροι της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣ Φθιώτιδας, στα παιχνίδια της 25ης αγωνιστικής που διεξήχθησαν το Σάββατο (25/3). Συγκεκριμένα ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Οπούντιος Μαρτίνου, επιβλήθηκε εύκολα εντός έδρας της Δάφνης Λιβανατών με 6-1 και παρέμεινε έτσι στο +9 από το δεύτερο Καλαπόδι που είχε επίσης εύκολο απόγευμα κόντρα στον Αστέρα Σταυρού επικρατώντας με το επίσης ευρύ 5-0.

Στο -1 από το Καλαπόδι παρέμεινε ο Ευρυτανικός που πήρε τους τρεις εύκολους πόντους ελέω Ένωσης 2010 ενώ στο κυνήγι αυτών, παραμένουν Στυλίδα και Αταλάντη που ξεπέρασαν με επιτυχία τα εμπόδια των Καμένων Βούρλων με 5-0 και Προοδευτικής Λάρυμνας με 2-1 αντίστοιχα.

Σπουδαίο και δύσκολο "διπλό" για το Νέο Κρίκελλο που πέρασε από τον Άγιο Κωνσταντίνο με 3-2 επί του τοπικού Άρη, ενώ με νίκη συνέχισε και ο Κυπελλούχος Φθιώτιδας, Ολυμπιακός Λαμίας, ο οποίος επιβλήθηκε με 2-1 του Ηρακλή Ροδίτσας/Ακαδημία στο "Ενωσιακό".

Τέλος, βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν Παμμωλιακός και Όμβρος (1-1) και Καλύβια-Μαλεσίνα (2-2) στα μοναδικά παιχνίδια της 25ης αγωνιστικής που υπήρξε ισοπαλία.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Οπούντιος Μαρτίνου-Δάφνη Λιβανατών 6-1
Καλαπόδι-Αστέρας Σταυρού 5-0
Άρης Αγ. Κωνσταντίνου-Νέο Κρίκελλο 2-3
Στυλίδα-Καμένα Βούρλα 5-0
Αταλάντη-Προοδευτική Λάρυμνας 2-1
Ηρακλής Ροδίτσας/Ακαδημία-Ολυμπιακός Λαμίας 1-2
Παμμωλιακός-Όμβρος Ομβριακής 1-1
Καλύβια-Μαλεσίνα 2-2
Ένωση 2010-Ευρυτανικός 0-3 α.α.

 

Διαβάστε περισσότερα στο φύλλο του "Λ.Τ." της Τρίτης (28/3)