Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

ΕΠΣΦ/Α' Κατηγορία: Τρία στα τρία για Δάφνη Λιβανατών και Μαλεσίνα

Με τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής, συνεχίστηκε το Σάββατο (10/10) το πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣ Φθιώτιδας, με τη Δάφνη Λιβανατών και τη Μαλεσίνα, να πραγματοποιούν το τρία στα τρία και να συνεχίσουν να οδηγούν την κούρσα του φετινού πρωταθλήματος.

Άνετο πέρασμα από το Φραντζή για τη Μαλεσίνα η οποία επικράτησε με 5-0 των Καλυβίων, ενώ η ομάδα των Λιβανατών, επιβλήθηκε εξίσου εύκολα εντός έδρας του Άρη Αγίου Κωνσταντίνου με 5-2. Έτσι σε συνδυασμό με την πρώτη ήττα των Καλυβίων αλλά και το ρεπό του Αστέρα Σταυρού, οι δύο λοκρικές ομάδες, συνεχίζουν την αήττητη μέχρι στιγμής πορεία τους.

Πολύ εύκολο πέρασμα από το γήπεδο των Ευρυτάνων και για το Ρεγγίνι που επιβλήθηκε του τοπικού Ευρυτανικού με 5-1 ενώ στις νίκες επέστρεψε η Στυλίδα που επικράτησε στη Λάρυμνα της τοπικής Προοδευτικής με 2-1.

Τέλος, τις πρώτες τους νίκες στο φετινό πρωτάθλημα και μάλιστα εκτός  έδρας, πανηγύρισαν ο Δαφνησιακός Αρκίτσας που επικράτησε 3-1 του Νέου Κρικέλλου και η Ηράκλεια που πέρασε με χαρακτηριστική άνεση από το γήπεδο της Πελασγίας, καθώς επιβλήθηκε με 5-1 του Κεραυνού Βαθυκοίλου.

Αύριο, Κυριακή (11/10), θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας του Ολυμπιακού Λαμίας με την Νίκη Αγίας Παρασκευής, στο γήπεδο της Μεγάλης Βρύσης.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΦ:

 

Καλύβια-Μαλεσίνα 0-5

Νέο Κρίκελλο-Δαφνησιακός Αρκίτσας 1-3

Ευρυτανικός-Ρεγγίνι 1-5

Κεραυνός Βαθυκοίλου-Ηράκλεια 1-5

Δάφνη Λιβανατών-Άρης Αγ. Κωνσταντίνου 5-2

Προοδευτική Λάρυμνας-Στυλίδα 1-2

Ολυμπιακός Λαμίας - Νίκη Αγίας Παρασκευής (11/10)

 

Διαβάστε περισσότερα στο φύλλο του "Λ.Τ." της Τρίτης (13/10)

 

 

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.