Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

H Μπαρτσελόνα παρουσίασε τον 21χρονο Ισπανό διεθνή επιθετικό - Τόρες: «Όνειρο, μεγαλείο, θα δώσω ό,τι έχω»

H Μπαρτσελόνα παρουσίασε σήμερα (3/1) τον Φεράν Τόρες και ο  21χρονος Ισπανός διεθνής επιθετικός, που έφτασε την περασμένη εβδομάδα στην ομάδα της Καταλωνίας από τη Μάντσεστερ Σίτι, έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στους Καταλανούς: «Είναι ένα όνειρο να φοράς τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, γνωρίζουμε ήδη τι σύλλογο που είναι η Μπαρτσελόνα, το μεγαλείο που έχει και εγώ θα δώσω ό,τι έχω για να την πάω εκεί που της αξίζει», είπε ο Τόρες, στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στο Camp Nou», για την παρουσίασή του. Ο Φεράν Τόρες ευχαρίστησε επίσης τον «πρόεδρο, τον σύλλογο για την εμπιστοσύνη τους και όλους τους Καταλανούς γι' αυτό το καλωσόρισμα».

Έχοντας δίπλα του τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, πρόσθεσε ότι «είμαι έτοιμος, ο τραυματισμός έχει σχεδόν επουλωθεί και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα προσπαθήσω να δώσω χαρά στους Καταλανούς. Η Μπαρτσελόνα είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, ελπίζω να γίνω ένας σημαντικός παίκτης γι αυτήν».

Χαρούμενος ήταν και ο Ζοάν Λαπόρτα: «Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα. Ο Φεράν Τόρες έδειξε την επιθυμία να έρθει και θέλω να τον ευχαριστήσω. Και θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους εργάστηκαν για να έρθει στο σύλλογο. Ειδικά ο, Ματέου Αλεμάνι, Ράφα Γιούστε, ο Τζόρντι Κρόιφ και οι εκπρόσωποί του. Επέμενε να έρθει στη Μπαρτσελόνα. Σίγουρα θα τον απολαύσουμε. Ζήτω η Μπαρτσελόνα!».

Η Μπαρτσελόαν έχει πληρώσει 55 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία μπορεί να ανέλθουν σε 65 εάν πληρούνται ορισμένες μεταβλητές, και ο 21χρονος επιθετικός έχει μέχρι τον Ιούνιο του 2027. Η ρήτρα του είναι 1 δισεκατομμύριο ευρώ.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

    

 

Απόψεις

Γράφει ο Παναγιώτης Βασιλείου Ξεκινά από την 1η Ιουνίου, η επιβολή τέλους ανακύκλωσης για πλαστικά μπουκάλια pvc. Tο τέλος θα αποδίδεται στον Ελληνικό Οργανισμό...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness