Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

Χωρίς αλλαγές η νέα ΚΥΑ για την κατ΄ εξαίρεση χρήση αθλητικών εγκαταστάσεων

Χωρίς διαφοροποιήσεις θα συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα (25-31 Μαΐου) η κατ΄ εξαίρεση λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων. Η νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Προστασίας του Πολίτη, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Υγείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Εσωτερικών και Υποδομών και Μεταφορών προβλέπει τις ίδιες κατηγορίες αθλητών όπως και η αντίστοιχη της περασμένης εβδομάδας, καθώς και τους ίδιους περιορισμούς σε ό,τι αφορά τον αριθμό των ατόμων που μπορούν να βρίσκονται ταυτόχρονα σε κάθε εγκατάσταση, ανάλογα με το είδος της.

Έτσι, και για την επόμενη εβδομάδα επιτρέπεται η χρήση αθλητικών εγκαταστάσεων και κολυμβητηρίων, κλειστών και ανοιχτών, καθώς και ναυταθλητικών εγκαταστάσεων, από αθλητές σωματείων, ΑΑΕ και ΤΑΑ ηλικίας 13 ετών και άνω. Επιτρέπονται επίσης οι ομαδικές προπονήσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων της Super League, καθώς και οι προπονήσεις των υποψηφίων για σχολές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, όπου απαιτείται αθλητική δοκιμασία.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

 

 

 

Φωτογραφίες

   

Απόψεις

Αθλητικά

Ο Βρετανός Λιούις Χάμιλτον (Mercedes) θα εκκινήσει πρώτος στο αυστριακό γκραν πρι της Φόρμουλα Ένα, αφού στα σημερινά δοκιμαστικά που έγιναν υπό βροχή στην πίστα του...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness