Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Η γιορτή στην Ντόχα για το ορόσημο του ενός χρόνου ως την έναρξη του τουρνουά

Φίλαθλοι του ποδοσφαίρου απ' όλο τον κόσμο κλήθηκαν από την FIFA να συμμετάσχουν «εικονικά» στις 21 Νοεμβρίου στη γιορτή για το ορόσημο του ακριβώς ενός έτους που απομένει μέχρι την έναρξη της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022, την οποία θα φιλοξενήσει το Κατάρ (21/11-18/12/22).

 Το επίσημο ρολόι αντίστροφης μέτρησης θα αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια μιας ειδικής γιορτής που θα μεταδοθεί ζωντανά στο YouTube.com/FIFATV και στο Qatar2022.qa (19:30) από την Ντόχα.
 «Οι δείκτες της ώρας, των λεπτών και των δευτερολέπτων στο επίσημο ρολόι αντίστροφης μέτρησης θα αρχίσουν να "μετρούν" αντίστροφα για τη μεγάλη έναρξη στο εκπληκτικό στάδιο Αλ Μπαΐτ σε έναν χρόνο» αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα της FIFA.

 Η διάρκειας 30 λεπτών τελετή έναρξης της αντίστροφης μέτρησης θα περιλαμβάνει επίσης ένα σόου με drone, ειδικούς καλεσμένους και άλλες εκπλήξεις, αυξάνοντας την προσδοκία για το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Μέση Ανατολή και στον Αραβικό κόσμο.

 «Ο ενθουσιασμός θα γίνει μεγαλύτερος, όταν το επίσημο ρολόι αντίστροφης μέτρησης δείξει στον κόσμο ότι πλησιάζουμε πιο κοντά στο καλύτερο ποδοσφαιρικό σόου στη γη» δήλωσε ο Μαρσέλ Ντεσαγί και συμπλήρωσε:
 «Αυτή η γιορτή είναι μια ευκαιρία για κάθε φίλο του ποδοσφαίρου να συντονιστεί ζωντανά από όλο τον πλανήτη και να μοιραστεί μια αξέχαστη εμπειρία στην αρχή ενός δυναμικού ταξιδιού ενός έτους».

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

    

randomness