Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Η κορυφαία ομάδα της σεζόν 2020/2021

Οπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος οι προπονητές των ομάδων της Volley League επέλεξαν τους κορυφαίους αθλητές της καλύτερης ομάδας της σεζόν (2020-21), όπως και τον καλύτερο αθλητή κάτω των 20 ετών, τον καλύτερο προπονητή και το καλύτερο δίδυμο διαιτητών.
 
Βασική προϋπόθεση είναι πως δεν μπορούν να ψηφίζουν αθλητές από την ομάδα τους και φυσικά τον εαυτό τους.

Τα μέλη της κορυφαίας ομάδας για τη σεζόν 2020-21 που προέκυψε και ανακοινώθηκε χθες (14/6) θα βραβευτούν στην εκδήλωση της κλήρωσης του πρωταθλήματος 2021-22. Υπενθυμίζεται πως ήδη έχει αναδειχτεί και βραβευτεί ο Κώστας Στιβαχτής ως MVP της σεζόν 2020-21.

Στη θέση των διαγωνίων ισοψήφισαν ο Έρμανς Έγκλεσκαλνς (Ολυμπιακός) και ο Μπραμ Βαν ντε Ντρις (ΠΑΟΚ) που έλαβαν από 4 ψήφους (8 ήταν οι προπονητές που ψήφισαν). Ως δεύτερο κριτήριο λήφθηκαν οι διακρίσεις των αθλητών μετά από κάθε αγωνιστική. Ο Έγκλεσκαλνς είχε 7 παρουσίες ως καλύτερος διαγώνιος στις αγωνιστικές του πρωταθλήματος, έναντι 6 του Βαν ντε Ντρις.

Στη θέση των ακραίων ισοψήφισαν ο Νικολά Μιγιαήλοβιτς (Ολυμπιακός) και ο Κριστιάν Φρομ (Ολυμπιακός), που συγκέντρωσαν από 4 ψήφους. Τη θέση στην καλύτερη ομάδα πήρε ο Μιγιαήλοβιτς που είχε 7 διακρίσεις στις καλύτερες ομάδες των αγωνιστικών, έναντι 6 του Φρομ. Ο Ζίγκα Στερν (Φοίνικας Σύρου) έλαβε 5 ψήφους. Επίσης 2 ψήφους έλαβε ο Θανάσης Πρωτοψάλτης (Φοίνικας Σύρου) και μία ο Βόγιν Τσάτσιτς (Παναθηναϊκός).

 Στη θέση των κεντρικών ισοψήφισαν ο Αλεξάντερ Όκολιτς (Ολυμπιακός) και ο Ανδρέας Ανδρεάδης (Ολυμπιακός), που πήραν από 3 ψήφους αλλά τη θέση στην καλύτερη ομάδα πήρε ο Όκολιτς που είχε 3 παρουσίες στις καλύτερες ομάδες, έναντι 2 του Ανδρεάδη. Ο Αντρέ Μπράουν (Φοίνικας) πήρε 6 ψήφους, ενώ ο Λούκας Ρανγκέλ (Παναθηναϊκός) και ο Τάσος Γάτσης (Φίλιππος Βέροιας) από 2 ψήφους.

 Στη θέση των λίμπερο ο Δημήτρης Ζήσης (Ολυμπιακός) πήρε 5 ψήφους, έναντι 3 του Μενέλαου Κοκκινάκη (ΠΑΟΚ). Στη θέση των πασαδόρων ο Αξέλ Γιάκομπσεν (Παναθηναϊκός) έλαβε 4 ψήφους έναντι 2 του Κώστα Στιβαχτή (Ολυμπιακός) και 2 του Κώστα Προύσαλη (Φίλιππος Βέροιας).

Για τον καλύτερο αθλητή Κ20 ο Σπύρος Χανδρινός (Μίλων) πήρε 7 ψήφους και μία ψήφο πήρε ο Μάρκου. Στους καλύτερους διαιτητές ο Νώντας Γεροθόδωρος πήρε 7 ψήφους, ο Χαράλαμπος Παπαδογούλας 4 ψήφους, ο Μανώλης Γεωργιάδης 2 ψήφους και από μία ψήφο οι Λεμονιά Μουλά, Αλέξανδρος Μυλωνάκης και Στέλιος Παπακοσμάς.

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ 2020-21 - ΒΕST OF THE BEST 2020-21
Πασαδόρος: Αξέλ Γιάκομπσεν (Παναθηναϊκός)
Διαγώνιος: Έρμανς Έγκλεσκαλνς (Ολυμπιακός)
Λίμπερο: Δημήτρης Ζήσης (Ολυμπιακός)
Ακραίοι: Ζίγκα Στερν (Φοίνικας Σύρου), Νικολά Μιγιαήλοβιτς (Ολυμπιακός)
Κεντρικοί: Αντρέ Μπράουν (Φοίνικας Σύρου), Αλεξάντερ Όκολιτς (Ολυμπιακός)
Νέος βολεϊμπολίστας Κάτω 20 ετών: Σπύρος Χανδρινός (Μίλων)
Προπονητής: Δημήτρης Καζάζης (Ολυμπιακός)
Διαιτητές: Νώντας Γεροθόδωρος, Χαράλαμπος Παπαδογούλας

 

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

    

 

Απόψεις

Το ταξίδι στον  Νομό Έβρου είχε και δυσάρεστα απρόοπτα. Συνάντησα στην Ορεστιάδα τον ιντερνετικό μου φίλο Χρήστο. Η χαρά μεγάλη και από τις δύο πλευρές, μέχρι την...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness