Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Κάλεσμα Οφρυδόπουλου, Ρότα στον κόσμο της ΑΕΚ

Στην παρουσία του κόσμου στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ποντάρουν πολύ στην ΑΕΚ. Μετά το χθεσινό κάλεσμα που απηύθυνε ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων του συλλόγου, τη «σκυτάλη» πήραν σήμερα ο προπονητής Σωκράτης Οφρυδόπουλος και ο Λάζαρος Ρότα.

Στις καθιερωμένες δηλώσεις τους στην κάμερα του Cosmote TV, αμφότεροι στάθηκαν στη σημασία που έχει να ενισχυθεί η ΑΕΚ από τους οπαδούς της στον αγώνα της Κυριακής (8/5, 19:30) που θα κρίνει πάρα πολλά όσον αφορά τη συμμετοχή της στο Conference League της επόμενης περιόδου.

«Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι το Α και το Ω αυτής της ομάδας. Οι φίλαθλοί μας έχουν κάθε λόγο να είναι πικραμένοι εφέτος. Αλλά σε αυτές τις στιγμές στις μεγάλες οικογένειες μετράει η συσπείρωση. Και στην παρούσα φάση χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας περισσότερο από ποτέ» είπε ο Οφρυδόπουλος, ενώ στο ίδιο πνεύμα ήταν και η τοποθέτηση του Ρότα: «Δύο πράγματα χρειαζόμαστε την Κυριακή! Πάθος και τον κόσμο δίπλα μας μέχρι το τέλος».

Όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας που ολοκληρώνεται αύριο, οι απουσίες είναι γνωστές: Αραούχο, Γέβτιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλος και ο Όγκνιεν Βράνιες που συνεχίζει να πονάει στην ποδοκνημική.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

    

 

randomness