Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Λοίμωξη ο Στάνκοβιτς, κρούσμα κορονοϊού στην Ολλανδία

Διπλό πρόβλημα προέκυψε σήμερα στην ΑΕΚ, καθώς από τη μία ανιχνεύτηκε θετικό κρούσμα κορονοϊού στην αποστολή της ομάδας που βρίσκεται στην Ολλανδία, από την άλλη προσβλήθηκε από λοίμωξη ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς.

Ο Αυστριακός τερματοφύλακας ένιωσε αδιαθεσία και επέστρεψε στην Αθήνα. Θα μεταβεί άμεσα στο νοσοκομείο για να του χορηγηθεί ενδοφλέβια αντιβίωση. Δεν είναι ακόμα γνωστό το διάστημα που θα χρειαστεί για να αναρρώσει, πάντως σίγουρα δεν θα αγωνιστεί στα δύο προσεχή φιλικά της ΑΕΚ, με τη Φέγενορντ (3/7) και την Άντβερπ (6/7).

Παράλληλα, ένα μέλος της αποστολής στην Ολλανδία βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό. Ήδη έχει ενεργοποιηθεί το πρωτόκολλο ασφαλείας, με τον ασθενή να απομονώνεται, ενώ οι υπόλοιποι θα υποβληθούν σε νέα τεστ ανίχνευσης του ιού. Όλα τα μέλη της αποστολής έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους με μονοδοσιακό εμβόλιο, ενώ ο ασθενής ήταν ασυμπτωματικός.

 

ΠΗΓΗ : ΑΠΕ

 

 

    

Απόψεις

Γράφει ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣΟίστρος υποψηφιοτήτων σε ΚΙΝΑΛ / ΠΑΣΟΚ. Προφανώς και δεν είναι κακό. Εκτός και εάν πρόκειται μόνο για τις μύχιες επιθυμίες κάποιων ή τις...