Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

«Μακάρι να μπορούσα να πω ότι ο Λιονέλ θα μείνει, αλλά δεν μπορώ να το πω ακόμα»

 Ο Λιονέλ Μέσι από τα μεσάνυχτα είναι ελεύθερος, μιας και οι διαπραγματεύσεις με τη Μπαρστελόνα δεν έχουν ακόμη καταλήξει στην αναμενόμενη συμφωνία. 
 Οι Καταλανοί παραδέχονται ότι είναι μια ανεπιθύμητη κατάσταση, αλλά ο πρόεδρος Ζοάν Λαπόρτα παραμένει ήρεμος:

  «Τα πάμε καλά. Πρέπει να το προσαρμόσουμε με το οικονομικό Fair Play. Θέλουμε να μείνει και να είναι ενθουσιασμένος που θα μείνει. Μακάρι να μπορούσα να πω ότι ο Λιονέλ θα μείνει, αλλά δεν μπορώ να το πω ακόμα. Βρισκόμαστε στη διαδικασία εξεύρεσης της λύσης», είπε χαρακτηριστικά στο πρόγραμμα Onda Cero El Transistor, με τον José Ramón de la Morena.

 Πάντως μία ομάδα από την Βραζιλία, θέλοντας να εκμεταλλευτεί την «ελευθερία» του Μέσι αλλά και την... δημοσιότητα, έκανε ήδη πρόταση στον Αργεντινό. Μία πρόταση ιδιαίτερη, από μία ομάδα που αποκαλείται «η χειρότερη στον κόσμο».

 Πρόκειται για την Ιμπις Σπορτ Κλαμπ (Ibis Sport Club), που αγωνίζεται στο Pernambucano -Β’ κατηγορία - στη Βραζιλία και ιδρύθηκε στις 15 Νοεμβρίου 1938.
 Η Ιμπις, που κατέχει το ρεκόρ Guinness, έχοντας να νικήσει τρία χρόνια και έντεκα μήνες, δημοσίευσε στα social media το συμβόλαιο που προσφέρει στον 34χρονο Αργεντινό διεθνή επιθετικό, που έχει διάρκεια 15 χρόνια!  
 Όμως δεν είναι το μόνο περίεργο στο συμβόλαιο. Ο μισθός του θα βασίζεται στην παραγωγικότητά του, όμως θα έχει όριο ως προς τα γκολ που θα μπορεί να σκοράρει, που εάν ξεπεράσει, αυτόματα το συμβόλαιο λύνεται. Κάτι ανάλογο με τους τίτλους, αφού απαγορεύεται «να κατακτήσει το πρωτάθλημα».
 Επίσης δεν μπορεί να φορέσει τη φανέλα με το «10»- ανήκει στο Μάουρο Σάμπο, ένα τοπικό είδωλο-, ενώ θα «θα πρέπει να ορκιστεί 3 φορές μπροστά στον καθρέφτη ότι ο Πελέ είναι καλύτερος από το Μαραντόνα.

 

ΠΗΓΗ : ΑΠΕ

 

 

    

randomness