Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Μανωλάς: «Η εθνική ομάδα είναι εδώ»

Η Εθνική ομάδα αποκλείστηκε από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, συνδυάζοντας πάντως το τελευταίο παιχνίδι της στην προκριματική φάση της διοργάνωσης με μια πολύ καλή εμφάνιση. 

Αντιστρόφως ανάλογη ήταν πάντως η διάθεση των διεθνών προς τον Τύπο, καθώς μόνο ο Κώστας Μανωλάς και ο Δημήτρης Πέλκας καταδέχθηκαν να κάνουν μια δήλωση στα ΜΜΕ, με τον άσο της Ρόμα να υπογραμμίζει ότι η «γαλανόλευκη» ομάδα δεν απέτυχε.

 «Μας μένει μια πικρή γεύση γιατί δώσαμε τα πάντα. Μπορώ να πω ότι το πρώτο παιχνίδι ήταν το μοναδικό στα προκριματικά που δεν καταφέραμε να βγάλουμε ψυχή. Δεν μπορούμε όμως να λέμε ότι η Εθνική απέτυχε. Η Εθνική έδειξε ότι είναι εδώ», υπογράμμισε ο MVP του αγώνα, ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει την τιμωρία του από τη FIFA.

Από την πλευρά του, ο Πέλκας εστίασε στα καλά αποδυτήρια: «Σήμερα ήταν ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι από εκείνο της Πέμπτης. Τα παιδιά τα έδωσαν όλα και τους αξίζουν συγχαρητήρια γι΄ αυτό. Η ομάδα είδατε που ήταν και που βρέθηκε», είπε. 

«Από ένα άσχημο παιχνίδι μείναμε εκτός διοργάνωσης. Επέστρεψα στην Εθνική πριν από 1,5 χρόνο και βρήκα ένα πολύ ωραίο κλίμα. Τώρα πρέπει να μείνει ενωμένη αυτή η ομάδα για να βάλουμε στόχο την επόμενη διοργάνωση», πρόσθεσε ο παίκτης του ΠΑΟΚ.

 

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

   

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.