Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ο ΑΟ Λαμίας και επίσημα στη Volley League !

Ξεχωριστή ημέρα θα είναι για την ιστορία του Αθλητικού Ομίλου Λαμίας, η 20η Ιουλίου του 2020, καθώς έγινε πραγματικότητα το όνειρο της συμμετοχής της φθιωτικής ομάδας, στην κορυφαία κατηγορία του γυναικείου βόλεϊ, τη Volley League Γυναικών (Α1) !

Τη Δευτέρα (20/7), η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, ανακοίνωσε και επίσημα ότι χορηγεί στη λαμιώτικη ομάδα την Κάρτα Ελεύθερης Συμμετοχής (Wild Card) για τη μεγάλη κατηγορία, κάτι που αποτελούσε τον διακαή πόθο των ανθρώπων της ομάδας, οι οποίοι, όχι μόνο είναι έτοιμοι για τη νέα πρόκληση που ανοίγεται για το σύλλογο, αλλά όπως τονίζουν στην ανακοίνωση που εξέδωσαν, ήρθαν στην κατηγορία για να μείνουν!

Αυτές είναι οι ομάδες που πήραν wild card

Δέκα ομάδες συνολικά (τρεις γυναικείες και επτά ανδρικές) από όλες τις εθνικές κατηγορίες, κατάφεραν να πάρουν την Κάρτα Ελεύθερης Συμμετοχής (Wild Card) για τη νέα σεζόν.

Το ΔΣ της ΕΟΠE αποφάσισε ότι πληρούσαν τα κριτήρια απόκτησης των καρτών ο ΑΟ Λαμίας για την Volley LeagueΓυναικών, η ΕΑ Πατρών στην Ζώνη Α’ της Α2 Γυναικών και ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης στην Ζώνη Β΄ της Α2 Γυναικών.

Επίσης αποφασίστηκε στην Α’ Ζώνη της Α2 Ανδρών, να χορηγηθούν τρείς (3) Κάρτες Ελεύθερης Συμμετοχής (Wild Cards) στα Σωματεία: Α.Σ.Α. Κόροιβος Αμαλιάδας, Α.Ο. Αστέρας Νίκαιας, Α.Ο. Φλοίσβος Παλαιού Φαλήρου και στη Β’ Ζώνη της Α2 Ανδρών να χορηγηθούν τρείς (3) Κάρτες Ελεύθερης Συμμετοχής (Wild Cards) στα Σωματεία: Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Α.Σ. Ελπίς Αμπελοκήπων, Ο.Π.Α.Θ. Περσέας Θεσσαλονίκης.

 

 

   

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων

randomness