Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ο Ναδάλ σήμερα στον 100ο του αγώνα

Ο Ράφα Ναδάλ παίζει σήμερα τον 100ο αγώνα του στο Roland Garros, με την πεποίθηση ότι είναι έτοιμος να προσθέσει τη 98η νίκη του και να φτάσει στους ημιτελικούς, συνεχίζοντας την προσπάθεια για να κερδίσει το 13ο τρόπαιο στο Roland Garros.  Το πρώτο ήρθε το 2005, όντας 19 ετών, στην ίδια ηλικία με τον Ιταλό πρωταθλητή Γιανίκ Σίνερ, πρωτάρη στον 4ο γύρο του τουρνουά, που θα αντιμετωπίσει σήμερα στον προημιτελικό.

Πρόκειται για μια σύγκρουση μεταξύ ενός 34χρονου από τις Βαλεαρίδες Νήσους, ο οποίος φιλοδοξεί να φτάσει τους 20 τίτλους Grand Slam του Ρότζερ Φέντερερ  και στον Ιταλό από το Μπολτζάνο, που φιλοδοξεί , όχι στο πολύ μακρινό να πανηγυρίζει τρόπαια. Η νίκη επί του Αλεξάντερ Ζβέρεφ λέει πολλά για την πρόοδο του, ανεξάρτητα από την κατάσταση υγείας του Γερμανού .

«Έχει απίστευτες δυνατότητες, κινεί το χέρι του πολύ γρήγορα και παίρνει εξαιρετικούς πόντους . Κάθε μέρα που περνάει είναι καλύτερος», επισημαίνει ο Ράφα Ναδάλ 
 
«Βελτιώνομαι κάθε μέρα. Οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές για μένα, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν παράπονα. Ελπίζω να είμαι έτοιμος γιατί έρχεται το πιο δύσκολο κομμάτι», είπε ο διάσημος Ισπανός.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ