Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Οδεύει προς αναβολή ο αγώνας του ΠΑΣ Λαμία με τον Απόλλωνα Σμύρνης

Όλα δείχνουν πως η αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία με τον Απόλλωνα Σμύρνης που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την Κυριακή (25/10) στις 18:15 για την 6η αγωνιστική της Super League Interwetten, θα οδηγηθεί τελικά σε αναβολή.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι μετά τα νέα τεστ κορονοϊού τα οποία πραγματοποιήθηκαν στην ομάδα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» το Σάββατο (24/10), προέκυψαν άλλοι δύο ποδοσφαιριστές θετικοί, πέρα από το μέλος του τεχνικού τιμ και τον έναν παίκτη, που ήταν ούτως ή άλλως σε καραντίνα, όπως ανακοινώθηκε επισήμως από την ομάδα του Απόλλωνα.

Να σημειωθεί ότι τα δύο νέα κρούσματα παρουσίασαν συμπτώματα στο ξενοδοχείο, που είχε αποσυρθεί η αποστολή του Απόλλωνα. Μοιραία, λοιπόν, οι πιθανότητες είναι ελάχιστες να πραγματοποιηθεί κανονικά η αναμέτρηση της Ριζούπολης στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League Interwetten αφού υπενθυμίζεται ότι πλέον πρέπει να υπάρχουν τρία κρούσματα σε παίκτες κατά το τελευταίο τεστ για να υπάρχει αναβολή.

Η αθηναϊκή ΠΑΕ ενημερώνει εγγράφως το γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά και τους αρμόδιους φορείς, ενώ η οριστική απόφαση για την τύχη του αγώνα θα παρθεί την Κυριακή το πρωί σε συνεργασία και με τη διοργανώτρια και τα προβλεπόμενα στο υγειονομικό πρωτόκολλο.