Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Παπαθεοδώρου: «Είμαι υπερήφανος... »

Εμφανώς συγκινημένος ήταν ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ηλίας Παπαθεοδώρου, μετά την κατάκτηση της κορυφής από την Εθνική Νέων Ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που φιλοξενήθηκε στην Κρήτη. 
«Το αν είναι χρυσή γενιά θα το δούμε στο μέλλον», είπε αρχικά στην κάμερα της NOVA και πρόσθεσε: «Είναι σίγουρο ότι είναι μία εξαιρετικά πετυχημένη γενιά, που έκανε υπερήφανο τον κόσμο κάθε καλοκαίρι. Παρουσίασε τρομερή συνέπεια και για αυτό είμαστε υπερήφανοι για αυτά τα παιδιά. Το μόνο που θυσιάζω κάθε καλοκαίρι εδώ και πέντε χρόνια είναι χρόνος από τα παιδιά μου. Είμαι υπερήφανος όμως γιατί τα υπόλοιπα παιδιά μου με κάνουνε πολύ υπερήφανο».


Από την πλευρά του ο MVP της διοργάνωσης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, δήλωσε: «Δεν το πίστευα πολύ ότι θα τα καταφέρεουμε επειδή είχαμε ελλείψεις. Βρήκαμε ρυθμό μέσα από τα παιχνίδια. Παίξαμε τρομερή άμυνα. Μερικά παιδιά ξεπέρασαν τους εαυτούς τους. Κάναμε υπέρβαση».

Ο Αντώνης Κόνιαρης, ο οποίος βρέθηκε μαζί με τον φόργουορντ του Παναθηναϊκού στην κορυφαία πεντάδα, είπε: «Φανταστικό αυτό που κάναμε. Πριν 2 χρόνια τους έβλεπα στην τηλεόραση και χαιρόμουν για αυτούς, αλλά ήθελα να είμαι μαζί τους. Τα δύσκολα είναι πίσω. Τώρα αρχίζουν όλα. Αύριο είναι καινούρια μέρα. Σημερα το βράδυ και για λίγο καιρό ακόμα θα το χαρούμε».

Τέλος, ο Μιχάλης Λούντζης συμπλήρωσε: «Το πήραμε! Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Οι Ισραηλινοί δεν έφτασαν κατά τύχη μέχρι εδώ. Είναι πολύ μαχητικοί, δεν τα παρατάνε ποτέ και το έδειξαν και σήμερα. Εμείς όμως ήμασταν συγκεντρωμένοι και χαρήκαμε που δώσαμε χαρά σε αυτό τον κόσμο. Είναι τελευταία φορά που είμαστε όλοι μαζί, τα δώσαμε όλα και καταφέραμε και κερδίσαμε».

ΠΗΓΗ ΑΠΕ