Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Παρουσίασε την ομάδα ο Κολοσσός Ρόδου

Σε μία... διαφορετική παρουσίαση της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 υποχρεώθηκε η ΚΑΕ Κολοσσός ελέω της πανδημίας του κορονοϊού, τη Δευτέρα (21/9). Ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, οι Ροδίτες υποχρεώθηκαν να τηρήσουν αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο για τον COVID-19, με αποτέλεσμα ο αριθμός των παρευρισκόμενων στην επίσημη παρουσίαση να είναι περιορισμένος. 

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Κολοσσός, Θεόδωρος Καρατζάς, λαμβάνοντας τον λόγο, ευχαρίστησε το Δ.Σ. και τους συνεργάτες της ομάδας, παρουσίασε το νέο προπονητικό team και έδωσε το στίγμα και τις προοπτικές της νέας αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ και πρόεδρος της ΔΕΡΜΑΕ, Γιάννης Ιατρίδης, εστίασε στη συσπείρωση των φιλάθλων και υποστηρικτών του Κολοσσού και εκ του ρόλου του ως διαχειριστής του γηπέδου εξήγγειλε το πρόγραμμα βελτίωσης και εξωραϊσμού του γηπέδου.

Το μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ και επικεφαλής της Επικοινωνίας, Μανώλης Μαρκόπουλος, εξήγησε στους παρευρισκομένους τον τρόπο της φετινής  λειτουργίας και τη νέα πολιτική σχετικά με τα Εισιτήρια Διαρκείας- Υποστήριξης.

Κατόπιν, τον λόγο έλαβαν ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Γιώργος Γκοτζογιάννης, ο προπονητής Ηλίας Καντζούρης, ο βοηθός προπονητή Γιώργος Σιγάλας και ο β’ βοηθός προπονητή Γιάννης Γεωργαλλής.

Η εκδήλωση έκλεισε με την  παρουσίαση του τεχνικού επιτελείου και της ομάδας, ενώ οι παίκτες προσφωνήθηκαν σύμφωνα με τον αριθμό της φανέλας τους.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Αιδεσιμότατος πατήρ Ευάρεστος εκπροσωπώντας τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ρόδου κ.κ. Κύριλλο. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, περιφερειακός σύμβουλος και πρόεδρος της ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ Α.Ε. κ. Χρήστος Μπάρδος, ο εκπρόσωπος του Δήμου Ρόδου, δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της ΔΕΡΜΑΕ ΑΕ κ. Γιάννης Ιατρίδης, ο διοικητής της Τροχαίας Ρόδου κ. Γιώργος Στέργου.
Με την παρουσία τους επίσης τίμησαν την εκδήλωση, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ και του ΠΡΟΤΟΥΡ κ. Αλέξανδρος Κολιάδης, η πρόεδρος του Συλλόγου Κριτών κα. Πένυ Παπακώστα, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών κ. Άρης Φάκαρης, καθώς επίσης Πρόεδροι επαγγελματικών φορέων και  συνδέσμων. 

Οι αριθμοί στις φανέλες
==================
Νο 3 Νίκος Καμαριανός
Νο 4 Βασίλης Ξανθόπουλος (Αρχηγός)
Νο 5 Jaquan Lyle
Νο 7 Dominic Artis
No 8 Mihajlo Andric
No 10 Νίκος Αρσενόπουλος
Νο 11 Kerem Kanter
Νο 12 Σωτήρης Μπιλλής
Νο 13 Θοδωρής Ζάρας
Νο 24 Kevin Tumba
No 25 Kenny Goins
No 26 Λούκα Άγγελος Μιρόσαβιτς

Το τεχνικό επιτελείο
================
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: ΗΛΙΑΣ ΚΑΝΤΖΟΥΡΗΣ
Βοηθοί Προπονητή: Γιώργος Σιγάλας και Γιάννης Γεωργαλλής
Γυμναστής: Κώστας Κουρούνης
Φυσικοθεραπευτής: Βασίλης Θαρρενός
Φροντιστές: Μανώλης Δέτσης και Βασίλης Μπακίρης
Γιατρός : Μιχάλης Μακέστας

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

 

 

   

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.