Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Πέντε αλλαγές με το... καλημέρα στην Μπαρτσελόνα

Πέντε μέλη του τεχνικού επιτελείου της Μπαρτσελόνα παύθηκαν από τα καθήκοντά τους μετά την άφιξη του Τσάβι Ερνάντες, η οποία φέρνει σημαντικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα.

Ο Χουάνχο Μπράου, ο φυσιοθεραπευτής ο οποίος στα χρόνια που εργάστηκε βοήθησε στην αποθεραπεία μεγάλων σταρ της «Μπαρτσα», όπως του Μέσι, του Ροναλντίνιο και του Πουγιόλ, δεν συνεχίζει στην πρώτη ομάδα. 

Ο νέος προπονητής των Καταλανών πρόκειται να αναλάβει και κάποιες αρμοδιότητες του γενικού διευθυντή έχοντας τον έλεγχο πολλών πτυχών που περιβάλλουν την πρώτη ομάδα.

Μερικές από αυτά σχετίζονται απόλυτα με την καθημερινότητα στ΄ αποδυτήρια κι αφορούν σε μεγάλο βαθμό το γκρουπ των συνεργατών που έχει φέρει από το Κατάρ.

Αυτό σημαίνει ότι μερικοί από τους «ιστορικούς» παίκτες της Μπαρτσελόνα στ΄ αποδυτήρια δεν πρόκειται να συνεχίσουν. Και οι αλλαγές ξεκίνησαν ήδη την Τρίτη (9/11), ημέρα που ο Τσάβι έκανε την πρώτη του προπόνηση.

Εκτός του Μπράου, παραλθόν αποτελεί και ο Αλμπερτ Ρόκα, ο προπονητής φυσικής κατάστασης των «μμπλαουγκράνα», αλλά και ο συνεργάτης του, Χάουμε Μπαρτρές.

Οι αλλαγές επίσης «χτύπησαν» και το τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου. Ο Τσάβι έφερε τους δικούς του συνεργάτες, οπότε ο Ραούλ Πελάεθ και ο Τζόρντι Μελέρο, σταμάτησαν τη συνεργασία με την πρώτη ομάδα.

Κάποιοι από αυτούς θα «μεταφερθούν» εντός του κλαμπ, ενώ άλλοι θ΄ αποχωρήσουν από την Μπαρτσελόνα. 

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

    

randomness