Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

«Πρώτη» με χαμόγελα και αισιοδοξία για τον ΠΑΣ Λαμία

Την πρώτη του προπόνηση, ενόψει της νέας σεζόν που θα τον βρει να αγωνίζεται εκ νέου, για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν στα… σαλόνια της Super League, πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης (1/7) ο ΠΑΣ Λαμία στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος».

Παρουσία 100 και περισσοτέρων φίλων της ομάδας, ο Μιχάλης Γρηγορίου και οι παίκτες του… σήκωσαν τα μανίκια για να δουλέψουν σκληρά ενόψει της νέας δύσκολης σεζόν, που περιμένει τους «κυανόλευκους» οι οποίοι θέλουν να φέρουν εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο και το φετινό τους στόχο.

Στην επίσημη «πρώτη» έδωσαν τα «παρών» 23 ποδοσφαιριστές, με όλα τα μεταγραφικά αποκτήματα να προπονούνται υπό τις οδηγίες του Μιχάλη Γρηγορίου και των συνεργατών του, ενώ έλειπαν τέσσερις παίκτες και συγκεκριμένα οι Μπεχαράνο (σ.σ.: που είχε υποχρεώσεις με την εθνική Βολιβίας στο Copa America και θα πάρει λίγες παραπάνω μέρες άδεια) και οι Αντέτζο, Τάιρον και Παλαβαντισβίλι.

Νέοι και παλαιοί ποδοσφαιριστές, έδειξαν ευδιάθετοι να δουλέψουν και να πετύχουν και τους φετινούς στόχους που έχει θέσει η ομάδα και όλοι σημείωσαν ότι η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα, είναι κάτι πολύ ενθαρρυντικό ενώ ευχήθηκαν σε όλον τον κόσμο υγεία.

Π. Παπαϊωάννου: «Εισιτήρια διαρκείας με εμβολιασμένους»

Στο περιθώριο της πρώτης προπόνησης της Λαμίας, ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου, Πανουργιάς Παπαϊωάννουν, αναφέρθηκε στο θέμα των εισιτηρίων διαρκείας και σχετικά με τα εμβόλια των φιλάθλων, τονίζοντας: «Πιστεύω ότι θα ξεκινήσει άμεσα η διάθεση αλλά όπως ακούγεται, δεν γνωρίζω κάτι, θα έχει δικαίωμα ο εμβολιασμένος και το ποσοστό αν είναι όλοι εμβολιασμένοι, θα πάει 80 με 85%. Αυτό που θέλω να πληροφορήσω είναι ότι θα αποφύγουμε τα εβδομαδιαία εισιτήρια και θα μπαίνουν μέσα τα διαρκείας, γιατί δεν είναι εφικτό ούτε με τεστ, ούτε να κοιτάμε εκείνη την ώρα ποιος έχει εμβολιαστεί, οπότε θα ισχύσει το διαρκείας – εφόσον το επιτρέψει η πολιτεία – και οι εμβολιασμένοι και είμαστε κάθετοι σε αυτό, γιατί δεν μπορούμε εκείνη την ώρα να μπαίνουμε σε διαδικασία να ελέγχουμε ποιος έχει εμβολιαστεί και ποιος όχι, και το κάνουμε για το καλό όλων μας».

 

Διαβάστε περισσότερα στο φύλλο του "Λ.Τ." της Παρασκευής (2/7)

 

 

Φωτογραφίες