Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Σφαιρόπουλος: «Δύσκολο βράδυ για εμάς... »

Στην κακή εκκίνηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ, στάθηκε ο τεχνικός των Ισραηλινών, Γιάννης Σφαιρόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, για την 11η αγωνιστική της Euroleague. 

Αναλυτικά: 

«Δύσκολο βράδυ για εμάς και άσχημο ξεκίνημα. Ήταν προφανές ότι δεν είχαμε συγκέντρωση στην αρχή του αγώνα, αλλά και χωρίς ενέργεια για να ματσάρουμε την ενέργεια στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Όταν ξεκινάς τόσο άσχημα, όταν δεν είσαι πνευματικά έτοιμος για έναν τέτοιο αγώνα, είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψεις. Δώσαμε πολλούς αγώνες που απαιτούσαν από εμάς πολλή ενέργεια για να κερδίσουμε, οπότε ίσως ήταν αυτός ο λόγος για την έλλειψη και στη συγκέντρωσή μας.

Παλέψαμε στις υπόλοιπες τρεις περιόδους, όμως η διαφορά ήταν τόσο μεγάλη που δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολλά. Υπάρχουν βράδια στα οποία δεν λειτουργεί τίποτα, το αποψινό ήταν ένα από αυτά για εμάς. Πρέπει να ξεχάσουμε αυτόν τον αγώνα γιατί η EuroLeague είναι μαραθώνιος. Αν μείνεις σε ένα ματς, θα χάσεις τον επόμενο στόχο. Πρέπει να μάθουμε πως να προετοιμαζόμαστε μετά από δύσκολους αγώνες. Ευχαριστώ τους οπαδούς της Μακάμπι που ήρθαν και μας υποστήριξαν, θέλω να ευχαριστήσω και τον κόσμο του Ολυμπιακού που δεν με ξεχνάει. Καλή τύχη.

Κάθε ήττα, είναι ήττα. Όταν χάνεις στο σουτ, πονάς. Όταν χάνεις με 25 πόντους στην πρώτη περίοδο, είναι δύσκολο. Πρέπει να αντιδρούμε, είμαστε επαγγελματίες, πρέπει να αντιδράσουμε μετά από αυτόν τον αγώνα. Όσο για το ντέρμπι, δεν έχει σημασία η κατάσταση της ομάδας πριν από τον αγώνα, αλλά το πως μπαίνει σε αυτό το παιχνίδι στο παρκέ».

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

    

randomness