Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Σκουρτόπουλος: «Το μυαλό μας πλέον στην Τρεφλ Σόποτ»

Ικανοποιημένος από την εικόνα που παρουσίασε στη Σόφια, ο Ηρακλής και τη νίκη που πήρε απέναντι στην Ακαντέμικ Πλόβντιν (95-75), έμεινε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος. Ο τεχνικός του «Γηραιού», μετά την επιτυχία απέναντι στους Βούλγαρους, με την οποία το σύνολό του έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους του FIBA Europe Cup, δήλωσε: 

«Ηταν ένα καλό και σημαντικό παιχνίδι για μας. Εχουμε πει ότι η ομάδα δεν είναι στο βαθμό ετοιμότητας που θέλουμε. Λειτουργήσαμε, στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, καλά. Δεν επιτρέψαμε στη βουλγάρικη ομάδα να λειτουργήσει στο τρίποντο, έτσι όπως είναι αποτελεσματική. Είχαμε τον έλεγχο στην άμυνα, στα ριμπάουντ και αυτό μας επέτρεψε να κερδίσουμε. Είναι σημαντική η επιτυχία. Το επόμενο ματς (σ.σ. 1/10 κόντρα στην Τρεφλ Σόποτ) θα είναι πιο δύσκολο. Εχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα, η οποία έχει δώσει ήδη τέσσερα επίσημα ματς στην Πολωνία, είναι αρκετά δουλεμένη, έχει μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας σε σχέση με μας. Θα χρειαστεί να βάλουμε μεγαλύτερη ένταση για να κερδίσουμε και να προκριθούμε στα γκρουπ».

Παίρνοντας τη... σκυτάλη από τον προπονητή του, ο Γιάννης Αγραβάνης τόνισε μετά την επικράτηση κόντρα στην Ακαντέμικ. «Ηρθαμε προετοιμασμένοι. Πήραμε τη νίκη που θέλαμε. Τωρα κοιτάμε το επόμενο ματς, θα είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι την Παρασκευή, απέναντι στους Πολωνούς».

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

    

randomness