Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Συνάντηση Γιαννόπουλου με τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας

Συνάντηση με τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, είχε σήμερα Τρίτη (25/1), ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Κυριάκος Γιαννόπουλος, με την ευκαιρία της παρουσίας του στην Πάτρα, για τον αποψινό (20:00) αγώνα της εθνικής υδατοσφαίρισης γυναικών με την Ουγγαρία.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν τα σημαντικά ζητήματα σε θέματα υποδομών του Υγρού Στίβου, ιδιαίτερα στην Αιτωλοακαρνανία. Ο πρόεδρος της ΚΟΕ έθεσε το θέμα της υποστήριξης και της δημιουργικής συνεργασίας με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την συνδιοργάνωση μεγάλων διεθνών διοργανώσεων στην περιοχή, μέσα από τις οποίες αναπτύσσεται και προβάλλεται ο Υγρός Στίβος και, παράλληλα, ωφελείται η τοπική κοινωνία.

Από την πλευρά του, ο περιφερειάρχης ευχαρίστησε θερμά τον πρόεδρο της ΚΟΕ για την επίσκεψή του, καθώς και την επιλογή της Πάτρας για να φιλοξενήσει τον πρώτο διεθνή αγώνα της εθνικής γυναικών για το 2022. Τόνισε ότι θα είναι δίπλα στο έργο της διοίκησης της ΚΟΕ για να καταστεί και η Δυτική Ελλάδα σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης του Υγρού Στίβου.

Ο κ. Γιαννόπουλος παρέδωσε στον κ. Φαρμάκη τιμητική πλακέτα και ο περιφερειάρχης με τη σειρά του πρόσφερε αναμνηστικά δώρα.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

    

 

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων