Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Διακοπή στη Βουλή μετά από επεισόδιο με βουλευτές της Χ.Α.

Πρωταγωνιστές επεισοδίου στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής έγιναν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Ο προεδρεύον εκείνη τη στιγμή της συζήτησης αναγκάστηκε να διακόψει τη συνεδρίαση για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο για να ηρεμήσει η κατάσταση.

Από την αίθουσα του κοινοβουλίου αποβλήθηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννης Λάγος.


Νωρίτερα είχε υπάρξει έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνου Σκουρλέτη και κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά, όταν ο υπουργός ξεκινώντας την ομιλία του στη Βουλή, απάντησε «εσείς οι ίδιοι ενέχεστε σε δολοφονίες σας γνωρίζει καλά ο λαός» στον βουλευτή της ΧΑ ο οποίος είχε έκανε λόγο «για ιδεολογήματα τα οποία στηρίχθηκαν σε εκατομμύρια νεκρούς και στα γκούλακ», ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «συντάσσεται με τις δυνάμεις κατοχής των δανειστών».

«Είστε υμνητές της δικτατορίας, υπερασπίζεστε ότι τα κρεματόρια, τις διώξεις και ότι επαχθές έχει υπάρξει στην ιστορία. Εσείς οι ίδιοι ενέχεστε σε δολοφονίες σας γνωρίζει καλά ο λαός» είπε ξεκινώντας την ομιλία του ο κ. Σκουρλέτης και τόνισε ότι «αυτές οι μαύρες κραυγές δεν θα πνίξουν τη φωνή της δημοκρατίας».

Ακολούθησαν διαμαρτυρίες και φωνές από τα έδρανα των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, με τον υπουργό Περιβάλλοντος να απαντά: «Πηγαίνετε να πουλήσετε προστασία σε κανένα νυχτομάγαζο».

 

πηγή: απέ

video: Youtube - Η Αυγή

   

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.