Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Αντιπαράθεση Γεωργιάδη - Βελόπουλου

Κριτική στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας άσκησε στη Βουλή ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος ήρθε σε κόντρα με τον Άδωνι Γεωργιάδη για τους εμβολιασμούς.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης υποστήριξε ότι το εμβόλιο συνιστά πράξη πρόληψης και όχι καταστολής και επέμεινε στην ανάγκη προμήθειας φαρμάκων που σύμφωνα με μελέτη -όπως είπε- μειώνει τις διασωληνώσεις. Για ανάπτυξη θεωριών συνωμοσιολογίας και δημιουργία εντυπώσεων επέκρινε τον Κυριάκο Βελόπουλο ο υπ. Ανάπτυξης που παρενέβη στη συζήτηση, καλώντας την Ελληνική Λύση να μην υποσκάπτει τη πανανθρώπινη προσπάθεια που καταβάλλεται για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ο κ. Βελόπουλος κάλεσε την κυβέρνηση να ανοίξει το λιανεμπόριο, «μην κρατάτε τα μαγαζιά κλειστά, θα αυτοκτονήσει κόσμος», είπε και ζήτησε να υπάρξει άμεσα σχετική νομοθετική πρωτοβουλία. Ζήτησε ακόμη επιστροφή των τελών κυκλοφορίας για όσο διάστημα διαρκεί το lockdown.

«Τι είναι το έξυπνο lockdown, εγώ ξέρω έξυπνη σίτα και έξυπνη σκούπα, τα 2 χλμ ακτίνα είναι σε ευθεία ή τεθλασμένη γραμμή;», είπε σχολιάζοντας τα νέα μέτρα.

 

 

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.