Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ελληνική Λύση: Ο κ. Μητσοτάκης δε νομιμοποιείται να μιλάει για προσφυγή στη Χάγη!

«Ο κ. Μητσοτάκης δε νομιμοποιείται να μιλάει για προσφυγή στη Χάγη!», υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, σχολιάζοντας το συγκεκριμένο απόσπασμα από τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στο «Βήμα».

Και επ' αυτού υποστηρίζει, «πρώτον, η διαφορά μας με την Τουρκία είναι η ΑΟΖ, θέμα το οποίο δεν "συζητιέται"! Δεύτερον, δεν έχει το δικαίωμα χωρίς ενημέρωση του Ελληνικού λαού και των αρχηγών των λοιπών κοινοβουλευτικών κομμάτων να συζητάει ένα Εθνικό θέμα με "δεσμεύσεις τύπου Πρεσπών" και τρίτον το Σύνταγμα προβλέπει εκλογές για τα Εθνικά Θέματα και καλό είναι να μην το παραβιάσει άλλη μία φορά και αυτός!»

«Τα Εξάρχεια παραμένουν άβατο», σημειώνει η Ελληνική Λύση, με αφορμή τη συνέντευξη Μητσοτάκη

Αναφορικά με τα όσα είπε στη συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα ο πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης για το θέμα της ασφάλειας και την πάταξη της ανομίας, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ επισημαίνει τα εξής:

«Ο κ. Μητσοτάκης μπερδεύει για ακόμα μία φορά την πραγματική τρομοκρατία με τους "μπαχαλάκηδες"! Να του εξηγήσουμε λοιπόν, ότι πέρασαν έξι μήνες από τότε που ανέλαβε την εξουσία και ακόμα τα Εξάρχεια παραμένουν άβατο, ενώ ακόμα υπάρχουν τουλάχιστον 60 καταλήψεις!», σημειώνει σε σχόλιό της η Ελληνική Λύση για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στην εφημερίδα «Το Βήμα».

Και προσθέτει: «Όταν αυτά τα θέματα δεν μπορεί να τα "τελειώσει", ας αφήσει τα μεγάλα λόγια ότι δήθεν θα τσακίσει την τρομοκρατία , γιατί γελάνε και οι "μπαχαλάκηδες" και τα μικρά παιδιά!»

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

 

 

 

   

randomness