Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Φ. Γεννηματά: Στις εκλογές, οι αγρότες θα σας «περιποιηθούν» κ. Τσίπρα

Δριμεία κριτική στον Αλέξη Τσίπρα, τόσο για την γενικότερη πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, όσο ειδικότερα για την αγροτική της πολιτική, άσκησε χθες το βράδυ από τη Λάρισα η Φώφη Γεννηματά.
   
Μιλώντας σε συγκέντρωση φίλων και οπαδών της Κεντροαριστεράς ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη ηγεσίας του νέου ενιαίου φορέα της, η κ. Γεννηματά σχολίασε αιχμηρά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ.
 
«Μεγάλα λόγια, λίγες πράξεις! Πήρε ανέξοδα καλά λόγια και υπέγραψε γραμμάτια ύψους 2,4 δισ. Με τους ύμνους στον κ. Τραμπ ξεπέρασε και τον εαυτό του. Ούτε λίγο ούτε πολύ, μας είπε ότι ο κ. Τραμπ «για το καλό» καταργεί το Obamacare και αποσύρεται από τη συμφωνία για το κλίμα. Αλλά τι άλλο θα ακούσουμε, όταν στα αυτιά του κ. Τσίπρα ήχησαν ως «μουσική οι δηλώσεις της κ. Λαγκάρντ». Μουσική τα μέτρα που ψηφίσανε κατ' απαίτηση του ΔΝΤ για την περικοπή των συντάξεων και το αφορολόγητο», είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Πρόσθεσε δε, λέγοντας πως «το δέσιμο του κ. Τσίπρα με τον κ. Καμμένο μεγαλώνει με νέες δηλώσεις πίστης και με νέα επεισόδια. Έχω πει ότι σφιχταγκαλιασμένοι θα πάνε στο γκρεμό».    

Η Φώφη Γεννηματά ανέβασε τους τόνους της κριτικής της για την αγροτική πολιτική της κυβέρνησης, επισημαίνοντας ότι ο κ. Τσίπρας, πριν λίγες μέρες στη Λάρισα, παρουσίασε μια εικονική πραγματικότητα για τη χώρα και την ύπαιθρο.
   
«Έκανε γενικόλογες διακηρύξεις για την ανάπτυξη που δήθεν έρχεται. Αλλά με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ανάπτυξη δεν έρχεται. Το βλέπετε. Κάνουν ό,τι μπορούν για να διώξουν τους επενδυτές, να μπλοκάρουν επενδύσεις. Επενδυτές φεύγουν, εργοστάσια κλείνουν. Ο κ. Τσίπρας, και τους αγρότες εξαπάτησε με επιταγές χωρίς αντίκρισμα. Στις εκλογές θα σας «περιποιηθούν» κ. Τσίπρα, θα ανταποδώσουν την κοροϊδία. Η απογοήτευση των αγροτών με την κυβερνητική πολιτική, κάτι που διαπιστώνω σε όλες τις επισκέψεις στην περιφέρεια, είναι πράγματι μεγάλη».
   

(ΑΠΕ)


   

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.