Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Γ. Στεργίου: Ο Κυρ. Μητσοτάκης αποδεικνύεται ο πιο αντικομφορμιστής πολιτικός της μεταπολίτευσης

Ως τον πιο αντικομφορμιστή πολιτικό της μεταπολίτευσης χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Στεργίου, σε συνέντευξη του στην Εφημερίδα «Μακεδονία», καθώς όπως αναφέρει «Ανατρέπει όλα τα στερεότυπα για το πολιτικό μας σύστημα. Υλοποιεί όσα υπόσχεται. Λέει αυτά που σκέφτεται. Θέλει να κριθεί από το αποτέλεσμα της πολιτικής του και όχι από τις προθέσεις του» Στον αντίποδα, ο κ. Στεργίου τοποθετεί τον Αλέξη Τσίπρα για τον οποίο, και με την ευκαιρία της πρόσφατης παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη, αναφέρει ότι «με ξαναζεσταμένο φαγητό προσπαθεί να βρει αντιπολιτευτικό βηματισμό».

Σχετικά με τα Ελληνοτουρκικά υπογραμμίζει ότι «Η αποφασιστικότητα του Μητσοτάκη και στο μέτωπο των ελληνοτουρκικών βάζει φρένο στις επιδιώξεις του Ερντογάν» συμπληρώνοντας ότι «Η Ελλάδα είναι μέρος του ανεπτυγμένου κόσμου και μπορεί να λύνει θέματα εξωτερικής πολιτικής χωρίς τη χρήση βίας αλλά με διπλωματικές πρωτοβουλίες που στριμώχνουν την Τουρκία».

Αναφορικά με την εξέλιξη της πανδημίας στη χώρας μας σημειώνει ότι «Ο κορωνοϊός μπορεί να κλόνισε τις βεβαιότητες της ζωής μας αλλά για τους Έλληνες αποτελεί ευκαιρία. Ευκαιρία να κερδίσουμε τη μάχη της υγείας με τις λιγότερες απώλειες συμπολιτών μας. Ευκαιρία να κάνουμε ένα οικονομικό rebound ταχύτερα από όλους τους άλλους. Ευκαιρία να χτίσουμε την Ελλάδα της αυτοπεποίθησης.» Καλεί δε όσους αμφισβητούν την χρήση μάσκας να «ρωτήσουν τους ομοϊδεάτες τους που νόσησαν». Αναφερόμενος στις καταλήψεις στα σχολεία, ο κ. Στεργίου κάνει λόγο για «απέλπιδες προσπάθειες ορισμένων να εργαλειοποιήσουν νέα παιδιά προκειμένου να δημιουργήσουν αντιπολιτευτικό θόρυβο» και προσθέτει ότι «οι μαθητές και οι φοιτητές δίνουν μαθήματα ωριμότητας σε συνωμοσιολόγους αλλά και σε επαναστάτες του παγουρίνο».

 

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

 

 

   

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.