Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Η εκδήλωση του Τσίπρα για την Υγεία: Έκπληξη ο συντονιστής – Παρόντες Μόσιαλος, Λινού, Γεροτζιάφας, Ξανθός, απών ο Πολάκης

Τα ανοίγματά του προς νέα πρόσωπα επιβεβαιώνει ο Αλέξης Τσίπρας με την παρουσίασή του το μεσημέρι της Τρίτης του Προγράμματος του κόμματός του για την υγεία.

Ιδιαίτερα συζητείται ότι συντονιστής της εκδήλωσης ορίστηκε ο δημοσιογράφος Μιχάλης Κεφαλογιάννης, ένας δημοσιογράφος με όνομα «βαρύ» στο χώρο της υγείας και όχι μόνο.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης, μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, επιλέχτηκε μεταξύ πολλών δημοσιογράφων και κομματικών στελεχών, τα ονόματα των οποίων έπεσαν στο τραπέζι για τη θέση του συντονιστή της εκδήλωσης.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την υγεία θα παρουσιάσει ο Αλέξης Τσίπρας, έχοντας δίπλα του τον αρμόδιο Τομεάρχη του κόμματος και πρώην υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό και την αναπληρώτρια Τομεάρχη Δώρα Αυγέρη.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης δεν θα είναι καν στο πάνελ, καθώς εδώ μετά τον ανασχηματισμό των τομεαρχών δεν έχει καμία θεσμική σχέση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με το χώρο της υγείας.

Στην παρουσίαση του προγράμματος πάντως θα συμμετάσχουν και επιστήμονες που δεν ανήκουν στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ:

-Η καθηγήτρια επιδημιολογίας Αθηνά Λινού

-Ο καθηγητής Αιματολογίας στη Σορβόννη Γρηγόρης Γεροτζιάφας

-Ο καθηγητής Πολιτικής Υγείας του LSE, Ηλία Μόσιαλος

-Ο καθηγητής Ιατρικής του Harvard Όθωνας Ηλιόπουλος, καθώς και άλλοι επιστήμονες και ακαδημαϊκοί από τον υγειονομικό χώρο.

ΠΗΓΗ 15MINUTES

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness