Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Η Εθνική Τράπεζα θα διαθέτει το πρώτο επίσημο αναμνηστικό μετάλλιο για τον εορτασμό του 1821

Στον εορτασμό για τη συμπλήρωση των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821 συμμετέχει έμπρακτα η Εθνική Τράπεζα.

 

Σε εκδήλωση στην Εθνική Τράπεζα στο Μέγαρο Μελά σηματοδοτήθηκε η έναρξη του εορτασμού της εθνικής επετείου με την παράδοση από την πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου, του πρώτου επίσημου αναμνηστικού μεταλλίου «Προπομπός» στον διευθύνοντα σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας, κ. Παύλο Μυλωνά.

Η Εθνική Τράπεζα, υποστηρίζοντας το έργο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», έχει αναλάβει τη διάθεσή του συλλεκτικού μεταλλίου σε κάθε Ελληνα ή φιλέλληνα μέσα από το δίκτυο καταστημάτων και την ιστοσελίδα της.

Ο κ. Παύλος Μυλωνάς, διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, επισήμανε: «…Ολοι εμείς στην Εθνική Τράπεζα θέλουμε να έχουμε ενεργό συμμετοχή σε αυτή την ιστορική γιορτή.

Με την παραλαβή του επίσημου αναμνηστικού συλλεκτικού μεταλλίου της Επιτροπής “Ελλάδα 2021”, αναλαμβάνουμε την αποκλειστική του διάθεση μέσω του δικτύου καταστημάτων μας, αλλά και μέσω της ιστοσελίδας της Εθνικής, και δεσμευόμαστε να μάθει το ευρύ κοινό την ύπαρξη και την αξία αυτής της προσπάθειας και να τη στηρίξει – να συμμετάσχει με το να το αποκτήσει».

Από την πλευρά της, η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη εξήρε το ρόλο της Εθνικής Τράπεζας στη διάθεση του «Προπομπού», υπογραμμίζοντας ότι «η τράπεζα θα εξασφαλίσει ιδιαίτερη δυναμική στο εγχείρημα και εγγυάται το βέλτιστο αποτέλεσμα».

 

ΠΗΓΗ: eleftherostypos.gr