Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Η παρουσιάστρια – κόρη υπουργού και ο νέος αντιπρόεδρος του ΕΟΔΥ

Η επίσκεψη της Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα οδηγεί σε αναβολή του υπουργικού συμβουλίου που είχε προγραμματιστεί στις 29 Οκτωβρίου.

Η άφιξη της Γερμανίδας εκείνη την ημέρα όμως, «έσωσε» τους υπουργούς, αφού εδώ και μέρες ζητούσαν από τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη να μετακινήσει την συνεδρίαση του υπουργικού συμβούλιου.

Βλέπετε την προηγούμενη μέρα είναι η 28η Οκτωβρίου και ακολουθεί Σαββατοκύριακο, όποτε οι περισσότεροι υπουργοί προγραμματίζουν ήδη τετραήμερο.

Τοποθέτηση στον ΕΟΔΥ

Τις επόμενες ώρες φαίνεται πως θα συμπληρωθεί το παζλ στον ΕΟΔΥ. Ήδη ακούγεται το όνομα του Σπύρου Σαπουνά για την θέση του αντιπροέδρου. Ήταν στενός συνεργάτης του πρώην προέδρου Παναγιώτη Αρκουμανέα με τον οποίον τα έσπασαν και είχε απομακρυνθεί από τον στενό πυρήνα των αποφάσεων.

Τώρα όμως φαίνεται πως θα επιστρέψει δριμύτερος.

Νέα παρουσιάστρια 

Σε λίγες μέρες ξεκινάει στο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ2  και εκεί φιγουράρει η εκπομπή οι «Επικίνδυνες» που θα την παρουσιάζει η κόρη του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Θόδωρου Σκυλακάκη, Μαριάννα Σκυλακάκη.

Συγκεκριμένα στην παρουσίαση της νέας εκπομπής θα βρίσκονται τρεις γυναίκες που δραστηριοποιούνται ενεργά σε ζητήματα φεμινισμού:

Η Μαριάννα Σκυλακάκη, η Μαρία Γιαννιού και η Στέλλα Κάσδαγλη που θα δίνουν η μία τη σκυτάλη στην άλλη, αναλαμβάνοντας σε κάθε επεισόδιο να συντονίσουν μια διαφορετική συζήτηση γύρω από ζητήματα που σχετίζονται με τα έμφυλα στερεότυπα, τον σεξισμό και την έμφυλη βία.

ΠΗΓΗ 15MINUTES.GR

    

randomness