Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ηράκλειο: Έλυσαν τη σιωπή τους οι γονείς του Στίβεν Κουκ για τον ανθρώπινο σκελετό που βρέθηκε στα Μάλια!

Ένα τηλεφώνημα ήταν αρκετό για να ταράξει τους γονείς του 20χρονου Στίβεν Κουκ, τα ίχνη του οποίου, χάθηκαν το φθινόπωρο του 2005 κατά την διάρκεια διακοπών του στα Μάλια...

Χθες, οι αστυνομικές αρχές μετά την εύρεση του ανθρώπινου σκελετού στο πηγάδι στα Μάλια, ήρθαν σ’ επικοινωνία με τους γονείς του Στίβεν Κουκ στην Βρετανία για να τους ενημερώσουν για το γεγονός. «Μας είπαν ότι βρέθηκε ένας σκελετός» δήλωσε η μητέρα του Στίβεν, Πατ Κουκ, στην εφημερίδα «The Sun» και συνέχισε: «Ήταν ένα σοκ όταν λάβαμε το τηλεφώνημα ύστερα από τόσο καιρό. Αναστατωθήκαμε. Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συμβαίνει. Περιμένουμε να μάθουμε κάτι νεότερο από τις ελληνικές αρχές».

Ο 20χρονος Βρετανός Στίβεν Κουκ, εξαφανίστηκε από τα Μάλια Κρήτης το φθινόπωρο του 2015, όπου είχε πάει για διακοπές. Τον νεαρό άνδρα είδε τελευταία φορά ο ιδιοκτήτης ενός μπαρ της περιοχής έξω από μία παμπ, όπου διασκέδαζε με τους φίλους του. Σύμφωνα με μάρτυρες, ζητούσε πληροφορίες για το πώς θα επιστρέψει στο ξενοδοχείο του. Οι έρευνες των ελληνικών αρχών, δεν έφεραν κανένα αποτέλεσμα.

 

ΠΗΓΗ NEWSIT

   

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.