Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ήρθε το delivery... πιστοποιητικών !

Οι Τρικαλινοί συνεχίζουν να καινοτομούν και να πρωτοπορούν. Μετά το λεωφορείο χωρίς οδηγό, αποκτούν και το delivery... πιστοποιητικών με παράδοση των εγγράφων στα σπίτια, ή στο χώρο εργασίας των κατοίκων από τη δημοτική αρχή!

Ήδη, άρχισε η υποβολή των πρώτων αιτήσεων και η λογική του νέου εγχειρήματος, όπως αναφέρεται από το Δήμο Τρικκαίων, είναι πολύ απλή: με τηλεφώνημα, αποστολή e-mail ή φαξ, ένας δημοτικός υπάλληλος σου φέρνει το πιστοποιητικό που χρειάζεσαι, στο σπίτι, ή ακόμα και στο γραφείο.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Τρικκαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου, η δημοτική αρχή οφείλει να δημιουργήσει άμεσες λύσεις, «να μπουν στα παπούτσια του κάθε πολίτη» - όπως αναφέρει χαρακτηριστικά
- και να βρεθούν λύσεις για να τον εξυπηρετήσουν και να απαντήσουν στα πραγματικά προβλήματα των δημοτών.

Με το παραπάνω σκεπτικό ο Δήμος Τρικκαίων υλοποιεί την πρωτοποριακή παράδοση πιστοποιητικών κατ' οίκον (ή στον χώρο εργασίας), ενώ η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και παρέχεται
δωρεάν, όπως επισημαίνεται από το Δήμο Τρικκαίων.

Ωραίες ιδέες για να γίνει πιο εύκολη η καθημερινότητα των πολιτών πάντα υπάρχουν. Αυτό που απουσιάζει τις περισσότερες φορές είναι η διάθεση για προσφορά και η πολιτική βούληση να προωθηθούν τέτοιες απλές λύσεις. Μπράβο στο Δήμο Τρικκαίων.