Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Κορονοϊός: Σε ΜΕΘ ο μητροπολίτης Καστοριάς, Σεραφείμ

Στη μονάδα εντατικής θεραπείας του 424 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκηςμεταφέρθηκε ο Μητροπολίτης Καστοριάς κ.κ. Σεραφείμ, αφού, σύμφωνα με τις πληροφορίες της sentra, η υγεία του επιδεινώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, 20 Δεκεμβρίου, ενώ μέχρι την Παρασκευή η κατάστασή του ήταν καλή.

Ο Σεβασμιότατος προσβλήθηκε από την Covid-19 και στις 9 Δεκεμβρίου, για προληπτικούς λόγους, μεταφέρθηκε τότε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Η Μητρόπολη Καστοριάς εξέδωσε ανακοίνωση το βράδυ της Κυριακής, 20 Δεκεμβρίου:

"Σήμερα, Κυριακή προ της Χριστού Γεννήσεως, η ιατρική ομάδα που διακονεί την υγεία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καστοριάς κ. Σεραφείμ στο 424 Γ.Σ.Ν.Ε, πρότεινε την εισαγωγή του ασθενούς στην ΜΕΘ, προκειμένου να τύχει στενότερης παρακολουθήσεως. Ο σεμνός και πράος ιεράρχης έχει την ανάγκη των προσευχών των κληρικών όλων των ιερατικών βαθμίδων, των μοναστικών αδελφοτήτων αλλά και του ευλαβεστάτου λαού μας. Ιδιαιτέρως παρακαλείται ο Καστοριανός λαός, που τόσο πνευματικά συνδέθηκε μαζί του, να αντιπροσφέρει στον καλό του ποιμένα ικεσίες και δεήσεις για την ταχεία ανάρρωσή του. Μετά θερμής παρακλήσεως
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως".

ΠΗΓΗ NEWS247.GR

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.
randomness