Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Κρίσιμες ώρες για τον Δάκη – Δίνει μάχη με τον καρκίνο

Ιδιαίτερα κρίσιμη φαίνεται πως είναι η κατάσταση της υγείας του Δάκη.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής νοσηλευόταν τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς δίνει μάχη με τον καρκίνο.

Πλέον, έχει επιστρέψει σπίτι του, όμως η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή.

Τα αγαπημένα του πρόσωπα βρίσκονται φυσικά, στο πλευρό του, στηρίζοντάς τον σε αυτές τις στιγμές.

Ο καλός του φίλος, Τάκης Σαγιώρ είναι ανάμεσα στους ανθρώπους, που στέκονται δίπλα του σε αυτές τις δυσκολίες.

Σε πρόσφατη ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο ίδιος αποκάλυψε πως τα νέα για την υγεία του γνωστού τραγουδιστή δεν είναι καλά, ενώ έχει φτάσει να ζυγίζει 42 κιλά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τάκης Σαγιώρ έγραψε στην ανάρτησή του: «Δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά!!!!!! Ο μεγάλος μας τραγουδιστής, με την βελούδινη φωνή ΔΑΚΗΣ….. δεν είναι καλά! βρίσκεται στο σπίτι του και τον φροντίζουν ο αγαπημένος του εξάδελφος και ο πολύ στενός του φίλος και συνάδελφος του, μαζί με την σύζυγό του, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ!!!! ακόμα κοντά του βρίσκονται ο πιανίστας του «πολλά χρόνια συνεργάτης του» και ένας Αιγύπτιος που φροντίζει το σπίτι!!!! Το τηλέφωνο του » έχει αλλάξει νούμερο» το έχουν 2-3 στενοί του φίλοι!!!! κανείς άλλος δεν πλησιάζει το σπίτι! ήταν επιθυμία του Δάκη, δεν θέλει να τον βλέπουν σε αυτή την κατάσταση και να τον…. λυπούνται!!!!!

Γνωρίζω από καιρό την κατάσταση της υγείας του αλλά σεβόμουν την επιθυμία του να μην αναφερόμαστε σε αυτό το θέμα!!!! Τώρα όμως φτάσαμε στο τέλος και καμιά σημασία δεν έχει πια τι θα ειπωθεί γύρω από την ασθένεια του σπουδαίου αυτού καλλιτέχνη!!!!! Ο Δάκης σήμερα ζυγίζει 42 κιλά και δυστυχώς έχει πολύ περιορισμένη επαφή με το περιβάλλον!!!!! Σε όλη του τη ζωή πορεύτηκε με ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ, ποτέ δεν έλεγε κακιά κουβέντα για συναδέλφους, παρά την μεγάλη του καριέρα και την τεράστια αγάπη του κοινού ΔΕΝ καβάλησε ποτέ το καλάμι!!!!! Έζησε μια ευτυχισμένη ζωή!!!!!!!!!».

ΠΗΓΗ 15MINUTES.GR

    

 

Απόψεις

Αθήνα, 23/06/2022Χθες το απόγευμα είχα την ευκαιρία να βρεθώ με τον Υπουργό Υγείας κ. Θανάση Πλεύρη και συζητήσαμε διάφορα θέματα για το ΛΑΪΚΟ Νοσοκομείο, για το...