Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Λαμπερά εγκαίνια για την σχολή υποκριτικής του Λάκη Λαζόπουλου


 Η στοά του ιστορικού «Μεγάρου Έβδομης Τέχνης» στην οδό Ακαδημίας 100, γέμισε από κόσμο, προχθές το βράδυ, στα εγκαίνια της σχολής υποκριτικής Τεχνών Εκατό. Ανθρωποι από το χώρο της τέχνης, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, βρέθηκαν δίπλα στο Λάκη Λαζόπουλο, να ευχηθούν σ΄αυτό το νέο εγχείρημα.
Mε την ελπίδα και το όραμα να σηματοδοτήσει μια νέα εποχή ο ηθοποιός και σκηνοθέτης τόνισε. «Τα αναχρονιστικά μοντέλα των αυθεντικών και των ψεύτικα υπάκουων μαθητών έχουν τελειώσει. Αν οι παλιότεροι πέρασαν κατοχή και εμφύλιους οι νέες γενιές πέρασαν κρίση οικονομική ισάξια κατοχής, κρίση αξιών και ισοπέδωση της χώρας. Πατήθηκαν τα όνειρά τους πριν σχηματιστούν. Έχουν όμως ταλέντο, δύναμη, νιάτα και το μέλλον σύμμαχο» δήλωσε δίνοντας το στίγμα της νέας σχολής που έγινε πραγματικότητα με τη συνεργασία του προέδρου του Ομίλου D group, Δημήτρη Δερπάνη.
 Σκοπός της σχολής είναι οι σπουδαστές να φτάσουν το 100% των δυνατοτήτων τους και να γίνουν ολοκληρωμένοι καλλιτέχνες, για αυτό έχει δοθεί μεγάλη έμφαση τόσο στις τεχνικές της υποκριτικής τέχνης με ποικιλία μεθόδων και σκηνοθετικών προσεγγίσεων όσο και στην συνολική θεωρητική καλλιέργεια του ηθοποιού με μαθήματα που λαμβάνουν υπόψη τους τον πλούτο του παγκόσμιου θεατρικού πολιτισμού. Προς αυτή την κατεύθυνση θα γίνονται  αυτόνομες παραγωγές, παραστάσεις που θα ανεβαίνουν σε κεντρικά θέατρα, αλλά και συμμετοχές σε κάστινγκ ξένων ταινιών.

    

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.