Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

 

Μέσα ατομικής προστασίας για δικαστές, εισαγγελείς και δικαστικούς υπαλλήλους

Μεγάλες ποσότητες μέσων ατομικής προστασίας για τους δικαστές, τους εισαγγελείς και τους δικαστικούς υπαλλήλους, θα παραδώσει μέσα στο επόμενο διάστημα το υπουργείο Δικαιοσύνης στα δικαστήρια της χώρας, για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Αναλυτικά, το υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσε σήμερα ότι εξασφάλισε την προμήθεια υλικού ατομικής προστασίας των δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών, αλλά και των δικαστικών υπαλλήλων που υπηρετούν ως προσωπικό ασφαλείας στα δικαστήρια της χώρας.

Συγκεκριμένα, το πρώτο σκέλος της προμήθειας αφορά 6.000 φιάλες απολυμαντικού υγρού των 500ml έκαστο, 5.000 μάσκες υψηλής ποιότητας FFP2/Ν95, καθώς και 5.000 γάντια νιτριλίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η παράδοση του υλικού θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες και θα διατεθεί άμεσα μέσω των ανωτάτων δικαστηρίων στους δικαστικούς και εισαγγελικούς λειτουργούς, καθώς και στους δικαστικούς υπαλλήλους.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

 

 

   

Απόψεις

Ο ποδοσφαιριστής Μανέ, ο αστέρας της Λίβερπουλ από τη Σενεγάλη (ο οποίος βγάζει περίπου 10,2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως), έδωσε στον κόσμο ένα μάθημα φιλότιμου,...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Μηνιαίο αρχείο ειδήσεων