Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Ο Βελόπουλος φόρεσε την "προβιά" της Χρυσής Αυγής: "Να αυτοκτονήσουν όσοι χρεοκόπησαν τη χώρα"

Για ακόμα μια φορά ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος έκανε προκλητικές δηλώσεις από το βήμα της Βουλής, αυτή τη φορά με αφορμή την αυτοκτονία του ιδιοκτήτη του γηροκομείου Δημήτρη Καμπανάρου, και έκανε λόγο για αυτοκτονίες που έπρεπε να είχαν κάνει υπουργοί και γραμματείς που χρεοκόπησαν τη χώρα .

"Βέβαια θα έπρεπε να αυτοκτονήσουν και κάποιοι γραμματείς και υπουργοί που χρεοκόπησαν την χώρα. Αλλά κανείς δεν αυτοκτονεί στην χώρα αυτή" ήταν τα λόγια του κυρίου Βελόπουλου που προκάλεσαν αρνητικά σχόλια και εντυπώσεις στην Ολομέλεια της Βουλής.

Οι αναφορές του Κυριάκου Βελόπουλου θυμίζουν ανάλογες δηλώσεις του Νίκου Μιχαλολιάκου εντός και εκτός Βουλής και ερμηνεύεται σαν προσπάθεια του αρχηγού της Ελληνικής Λύσης να καλύψει το κενό που αφήνει στην άκρα δεξιά, η εξαφάνιση της Χρυσής Αυγής,

Αφού ζήτησε αυτοκτονίες...μετά έδωσε συλλυπητήρια

Αφού λοιπόν ο κ. Βελόπουλος ζήτησε αυτοκτονίες στην χώρα, στη συνέχεια συλλυπήθηκε και τους συγγενείς του αυτόχειρα.

"Με την ευκαιρία της τοποθέτησής μου να συλλυπηθώ τους συγγενείς του Δημήτρη Καμπανάρου. Δεν ξέρω πόσοι τον ξέρετε. Είναι ο ιδιοκτήτης του οίκου ευγηρίας που αυτοκτόνησε καθώς ένιωσε υπεύθυνος για τα κρούσματα κορονοϊού στο γηροκομείο”.

Το παραλήρημα του κ. Βελόπουλου όμως δεν σταμάτησε εκεί, αφού λίγη ώρα αργότερα κατέθεσε στο βήμα της Βουλής επιστημονικές όπως είπε μελέτες που αποδεικνύουν ότι δεν μεταδίδεται ο κορονοϊός με την θεία κοινωνία.

 

ΠΗΓΗ: thetoc

 

 

    

Απόψεις

➥ Χωρίς τον Άρη δεν θα γινόταν, χωρίς τον Ζέρβα δεν θα πετύχαινε. Αυτό είναι το μεγαλείο της εθνικής αντίστασης με κορυφαίο γεγονός την ανατίναξη της γέφυρας του...

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.