Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Πώς δύο γυναίκες προσπάθησαν να γεμίζουν με κάνναβη όλη την Αθήνα

Η παρακολούθηση έβγαλε λαβράκι και πολύ γρήγορα οι άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών είδαν ότι έκαναν παραδόσεις σε σακούλες λαμβάνοντας μάλιστα εξαιρετικά μέτρα αντιπαρακολούθησης.

Δύο γυναίκες που είχαν σκοπό να πλουτίσουν γεμίζοντας με skunk (ένα είδος κάνναβης) όλη την Αθήνας συνέλαβε η Δίωξη Ναρκωτικών μετά από ανώνυμη πληροφορία. 

Η πληροφορία έλεγε πως «Οι δυο γυναίκες 27 και 25 ετών αντίστοιχα πωλούν skunk (κάνναβη υδροπονικής καλλιέργειας) στο κέντρο της Αθήνας με 3.000 ευρώ το κιλό»

Η παρακολούθηση έβγαλε λαβράκι και πολύ γρήγορα οι άντρες της Δίωξης Ναρκωτικών είδαν ότι έκαναν παραδόσεις σε σακούλες λαμβάνοντας μάλιστα εξαιρετικά μέτρα αντιπαρακολούθησης.

Οι αστυνομικοί αποφάσισαν να τις ελέγξουν όταν είδαν τη μία γυναίκα να παραδίδει στην άλλη μία βαλίτσα. Όταν η δεύτερη στη συνέχεια βγήκε από το σπίτι της και μπήκε στο αυτοκίνητό της τότε οι αστυνομικοί τη σταμάτησαν και στον έλεγχο που έκαναν εντόπισαν:

Τρεις αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με skunk συνολικού βάρους  2.630 γραμμαρίων και κινητά τηλέφωνα. Ταυτόχρονα η αστυνομία έκανε έφοδο και στο σπίτι τους όπου βρήκαν skunk 14.000 γραμμαρίων, λειτουργική ζυγαριά ακριβείας, 9.450 ευρώ και ιδιόχειρες σημειώσεις με ποσά και ποσότητες ναρκωτικών. Η βαλίτσα δε που παρέλαβε από την άλλη γυναίκα περιείχε 7 σακούλες με skunk συνολικού βάρους 7.690 γραμμαρίων.

Τι είπε ο αστυνομικός για την παρακολούθηση

Η κατάθεση του αστυνομικού που συμμετείχε στην παρακολούθηση και τη σύλληψη.

«Καθημερινά βλέπαμε την γυναίκα που ταίριαζε στην περιγραφή της πρώτης γυναίκας να εξέρχεται από την οικία της και να κινείται με ένα λευκό αυτοκίνητο στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας ενώ παρατηρήσαμε ότι δεν εργαζόταν κάπου. Η άλλη γυναίκα, η Σωτηρία, παρατηρούσαμε να κινείται  με αυτοκίνητο λευκό ενώ σύχναζε πολλές φορές σε καφετέρια στην Αχαρνών στην Αθήνα. Επίσης και οι δύο πραγματοποιούσαν επαφές με άγνωστα σε εμάς άτομα ολίγων δευτερολέπτων που προσομοιάζουν με συναλλαγές ναρκωτικών».

Στις ιδιόχειρες σημειώσεις των 33 σελίδων οι γυναίκες κρατούσαν καθημερινά τις συναλλαγές και τα ποσά που ξεκινούσαν από 800 ευρώ μέχρι και 4.400  ευρώ

Οι δύο γυναίκες αρνήθηκαν να πουν το οτιδήποτε στις αρχές και οδηγούνται σήμερα στον Ανακριτή  για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσίων, πλαστογραφία και πλαστογραφία πιστοποιητικών.

ΠΗΓΗ:IN.GR

    

randomness