Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Προβληματίζει το Μαξίμου ο εμφύλιος που ξέσπασε στη διαπλοκή

Μετωπική σύγκρουση ανάμεσα σε μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους προκαλούν μία σειρά από συμβάσεις για προμήθειες και έργα του δημοσίου.

Επιχειρηματικοί όμιλοι στην προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν τη μερίδα του λέοντος σε μία σειρά συμβάσεις μαμούθ επιδίδονται σε έναν πρωτοφανή πόλεμο με χτυπήματα κάτω από τη μέση.

Ο εμφύλιος που έχει ξεσπάσει έχει προκαλέσει και παράπλευρες απώλειες.

Διοικητής νευραλγικών δημόσιων οργανισμών αλλά και κυβερνητικά στελέχη στοχοποιούνται από τα συμφέροντα τα οποία διαθέτουν και ισχυρή δύναμη κρούσης στα Μέσα Ενημέρωσης.

Στο Μαξίμου έχει σημάνει συναγερμός για τη διαχείριση αυτής της κρίσης που ξέσπασε στη διαπλοκή και απειλεί τη πορεία μεγάλων διαγωνισμών και προμηθειών.

Η κυβέρνηση σε καμία περίπτωση δεν επιθυμεί να βρεθεί αντιμέτωπη με σκανδαλολογία η οποία προκαλεί παραλυτικές συνέπειες στη δημόσια ζωή και δίνει τη δυνατότητα για σπέκουλα στα κομμάτια της αντιπολίτευσης.

Γι’ αυτό έχει διαμηνύσει στους ιδιοκτήτες μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων που εμπλέκονται στη σύγκρουση ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί εκβιασμούς και κυρίως την εκτόξευση λάσπης κατά διοικητών οργανισμών και κυβερνητικών στελεχών.

Οι διαπλεκόμενοι παράγοντες έχουν πάρει το μήνυμα αλλά είναι αμφίβολο αν θα εγκαταλείψουν τον ιδιότυπο εμφύλιο.

ΠΗΓΗ:15MINUTES.GR

    

 

Απόψεις

Αθήνα, 23/06/2022Χθες το απόγευμα είχα την ευκαιρία να βρεθώ με τον Υπουργό Υγείας κ. Θανάση Πλεύρη και συζητήσαμε διάφορα θέματα για το ΛΑΪΚΟ Νοσοκομείο, για το...
randomness