Καθημερινή Αδέσμευτη Εφημερίδα

Σε επιτυχημένη αγγειοπλαστική υπεβλήθη ο Νίκος Βούτσης

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και θεσμικοί παράγοντες εύχονται ταχεία ανάρρωση στον πρόεδρο της Βουλής Νίκος Βούτσης, ο οποίος υπεβλήθη σε αγγειοπλαστική στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Τον πρόεδρο της Βουλής επισκέφθηκαν οι υπουργοί Πάνος Καμμένος, Δημήτρης Βίτσας και Παύλος Πολάκης, καθώς και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης.

Τις ευχές τους έδωσαν στη σύζυγό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Γρήγορη ανάρρωση ευχήθηκαν νυν και πρώην υπουργοί, βουλευτές και περιφερειάρχες, μεταξύ των οποίων και η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

Ταχεία επάνοδο στα καθήκοντά του ευχήθηκαν επίσης στον κ. Βούτση οι πρώην πρόεδροι της Βουλής Δημήτριος Σιούφας, Φίλιππος Πετσάλνικος, Βύρων Πολύδωρας και Ευάγγελος Μεϊμαράκης, όπως και το σύνολο των μελών του Προεδρείου της Βουλής.

Τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στα καθήκοντά του, εξέφρασαν στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, αμέσως μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των εξετάσεων και της αγγειοπλαστικής στην οποία υποβλήθηκε, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και θεσμικοί παράγοντες.

 

ΠΗΓΗ newsbeast

   

Ενημερωτικά δελτία

Ενημερωθείτε άμεσα από την εφημερίδα μας για τις τελευταίες ειδήσεις μέσα από την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.